Fulltreff i kollen


Har du lyst til å være tilstede under Verdenscup-avslutningen i Holmenkollen? Unibet har to pakker med hotell og inngangsbilletter som skal ut til heldige kunder.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen ditt eget brukernavn hos Unibet i kommentarfeltet og så dele nyheten på din Facebook-side. Alle som gjør dette blir med i treningen av de to pakkene.
Husk: IKKE skriv passordet ditt i kommentarfeltet!

 

Vinneren trekkes klokken 15:00!

En Unibet pakke inneholder:
** To billetter til verdenscupavslutningen i Holmenkollen både lørdag (22.03.14) og søndag (23.03.14), samt opphold på hotell  for to personer fra i kveld til Søndag (evt Lør & Søn, om du ikke kommer deg til Oslo sentrum i kveld).
** Premien inkluderer ikke transport-penger for å komme seg til Oslo, men penger for å komme seg fra hotellet til holmenkollen dekker vi.

Merk at Unibets generelle regler og betingelser er de gjeldende for denne kampanjen. Unibet kan på ethvert tidspunkt utsette eller avlyse kampanjen. Vinneren publiseres på Unibet Norges Facebook-side fredag kl. 15:00. Kan ikke vinneren benytte pakken blir ny vinner trukket ut uten at den som ikke kunne dra får erstatning.