Tippetips, Strømsgodset vs Rosenborg


Strømsgodset 2.05, uavgjort 3.50, Rosenborg 3.35

Det er noe som heter at gode lag også har flaks. 3-2 seieren over Haugesund fredag må sies å ha vært av det heldige slaget. Hjemmelaget fikk en sen scoring annullert, og Ronny Deilas menn evnet deretter å putte vinnermålet, signert veteranen Peter Kovacs.

For all del, Godset spilte godt i Haugesund, og har hatt utur på fremmed gress tidligere denne sesongen. Ungareren Kovacs noterte seg for to scoringer i Amanda-byen, og blir sentral mot Rosenborg. Strømsgodset er mot alle odds fortsatt med i kampen om seriegullet, og noe av årsaken ligger å finne i lagets 21 strake hjemmekamper uten tap. Rekken av kamper uten nederlag strekker seg helt tilbake til juni 2011(!).

Rosenborgs egne gullambisjoner fikk seg et kraftig skudd for baugen med 0-2 mot Molde. Ole Gunnar Solskjærs mannskap har dermed en tre poengs luke i toppen av Tippeligaen, hvor RBK og Godset ligger a poeng på andre – og tredjeplass henholdsvis. Gjestenes kaptein Mikael Dorsin og Stefan Strandberg er ute soner røde kort her, noe som kan bety at Steffen Iversen blir å finne i Rosenborg-forsvaret. Til tross for at trønderne har seriens beste bortestatistikk, har de tapt to av sine tre nyligste på utebane.

Strømsgodsets gode statistikk på Marienlyst og gjestenes tilsvarende svake bortform gjør at vi heller mot Godset her. Vi har likevel mer tro på mange scoringer, som er fast takst når hjemmelaget er i aksjon.

Beste Spill:

Sats på over 3.5 scoringer til 2.25

Sats på 2-2 og 3-2 til 10.50 og 18.00 i odds henholdsvis