Tippetips, Champions League: Real Madrid vs. Manchester City


Real Madrid 1.65, Uavgjort 3.75,  Manchester City 5.25

Gruppespillet i Champions Leagues sparkes i gang med et smell kl 20.45 tirsdag kveld. De regjerende seriemesterne fra verdens to beste ligaer møtes i den spanske hovedstaden. Premier League-mesterne Manchester City gjester  Real Madrid i det som tegner til å bli den beste premiererunden i Champions League-historien. 

Formutvikling:

Verterne Real Madrid går inn i kampen etter den svakeste seriestarten på 10 år. Lørdagens 0-1 tap mot Sevilla var lagets andre nederlag på fire kamper. Selvtilliten skal ha fått seg ytterligere et skudd for baugen med Jose Mourinhos kommentarer etter kampen. "The Special One" etterlyste nemlig både vilje og konsentrasjon.

Manchester City har begynt sesongen hvor de slapp i fjor. Klubben er ubeseiret i Premier League-sammenheng, og Roberto Mancinis mannskap har ennå ikke prikket inn toppformen. Joe Hart & Co har imidlertid til gode å holde rent bakover i løpet av de fire innledende kampene.

Nøkkelspillere:

Real Madrid - Rykter om bråk blant spillerne har florert. Cristiano Ronaldo har på sin side vært gjenstand for hard kritikk de siste ukene, spesielt på grunn av Los Blancos' svake sesongstart. Den portugisiske angriperen har det med å heve seg i storkampene, og det er derfor all mulig grunn til å tro athan evner å skape trøbbel for City-forsvaret.

Manchester City - På samme tidspunkt i fjor var Carlos Tevez opptatt med å krangle med Mancini etter en episode på benken. Statusen som Mancinis foretrukne spiss tirsdag kveld markerer på alle måter at isfronten har tint noe. Argentineren er garantert lysten på å vise seg frem fra godsiden i denne storkampen.

Dette sier trenerne:

"Det jeg vet om Manchester City, er at de besitter svært gode spillere, og at de har et meget godt lag. Det som beymrer meg for øyeblikket, er at jeg selv ikke synes å ha et lag..." - Jose Mourinho, Real Madrid.

"Real Madrid er et av verdens beste lag, og Ronaldo er en av de aller beste spillerne. Det hadde vært storveis for oss om de lot ham bli hjemme"- Roberto Mancini, Manchester City.

Målscorerne: 

Sannsynligheten for at Cristiano Ronaldo finner nettmaskerne gjør at oddsen på første målscorer (4.00) og at han scorer i løpet av kampen (1.70) direkte uinteressant. Se deg om etter andre spillobjekter som kan sørge for penger i kassa. For eksempel Mesut Özil. 23-åringen burde kunne levere en scoring for klubblaget etter tre mål for Tyskland i landslagssammenheng den seneste tiden. Playmakeren er priset til 16.00 som første målscorer.

Også med tanke på City kan det lønne seg å se forbi noen av de åpenlyse valgene - ikke minst med tanke på hvem som skal ta plassen sammen med Carlos Tevez i anrepet. Aguero, Balotelli eller Dzeko? Heller enn å risikere penger på det uvisse, bør vi se nærmere på The Citizens' målfarlige midtbanespiller Yaya Toure. Ivorianeren er i scoringsform om dagen, og ønsker sikkert å gi sine gamle fiender fra tiden i Barcelona et stikk. Roberto Mancini har gjort det til vane å sende spilleren fremover i angrep den siste halvtimen. Det gjør oddsen på Toure som kampens siste målscorer (18.00) til et svært besnærende spillobjekt.

Citys jomfrureise i Champions League-sammenheng i fjorårssesongen var en slett sorti. Jeg tror imidlertid at laget har lært, og at de akter å utnytte mulighetene mot et tilsynelatende skrøpelig Madrid-lag. Real har likevel alt å bevise, og tirsdag kveld har de ryggen mot veggen. Jeg er ikke i tvil om at de vil bite godt fra seg.

Alt i alt tror jeg vi går en meget underholdende kamp i møte. Jeg satser på resultatet 2-2 til flotte 14.00. Du kan med fordel også sikre seg ved å spille på City til 3.85, hvor du får pengene tilbake dersom kampen ender uavgjort.

Bonusspill: 

Klubbene kan meget vel regnes som giganter i sine respektive ligaer, men de har like fullt til gode å holde rent bakover denne sesongen. Med tanke på alle de offensive spillerne de rår over, kan jeg se for rikelig med scoringer. Sats derfor på over 3.5 scoringer til 2.55 i odds.

Antatte Lagoppstillinger: