WTA Tennis, Tippetips: Venus Williams skrur klokka tilbake i Dubai!


Venus Williams fortsetter seiersmarsjen, mener Unibets tennis-ekspert Sean Calvert...

Etter en ny underlig, men for all del deilig dag, i Dubai, er det klart for kvartfinaler i Dubai Duty Free Championships.

Lucie Safarova feilet mot Jelena Jankovic, og gjorde således gårsdagens tips til skamme. Kampen var for all del av det jevne slaget, hvor serberen kun tok syv poeng mer i løpet av oppgjøret.

Tingene ble bedre utover dagen, da Sorana Cirstea komfortabelt - og uvanlig lite anspent - tok seieren med handicap. De som kun satset på seier vil også ha gjort penger, ettersom Sori feide Sara Errani av banen med 6-1. 

Det var i det hele tatt en av disse pussige dagene i WTA. Flavia Pennetta gjorde av med favoritten Aga Radwanska, mens Venus Williams knuste Ana Ivanovic da hun kun avga tre games. 

For å sette kronen på verket; Petra Kvitova måtte gi tapt mot Carla Suarez-Navarro, hvis spiller jeg sa var i stand til å by tsjekkeren på problemer. 

Tirsdagens kamper starter rundt 11.00 norsk tid med et aldri så lite veteranoppgjør. 


Venus Williams vs Flavia Pennetta – SPILL og SE Live på Unibet TV!

Den 33 år gamle Williams møter italieneren som runder 32 i løpet av et par dager, i hva som er duoens åttende og - etter alle solmerker - siste innbyrdes møte i WTA Touren.

Begge spillerne har vært i fin form denne uken, hvorav Venus sendte Ivanovic ut av turneringen i går. Pennetta tok på sin side den første seieren over Radwanska på en årrekke. Jeg er likevel nødt til å satse på amerikanerinnen her. 

Det kjappe underlaget i Dubai, hvor Williams vant tittelen i 2009 og 2010, passer spillet hennes som hånd i hanske. Siden kampen går av stabelen når det er som varmest, gir det Williams ytterligere muligheter til å bryte ned Pennettas forsvarsspill.

I det som er disse spillernes første møte siden 2009, har jeg sans for 1.75 i odds for Williams -1.5 games i handicap.

Beste Spill:

Sats på Williams –1.5 games mot Pennetta til 1.75 i odds