US Open, tippetips: Raonic og Tipsrevic dobler innsatsen!


(Del Potro, Anderson og Querrey). Spesielt Del Potro var en stor skuffelse, men Hewitt viste hvorfor han vant US Open som 20-åring. De store favorittene gled oppskriftsmessig videre og Nadal ser fortsatt ut som den nye US Open vinneren. Federer var dog mye bedre enn i 1.runde mens Djokovic reddet settball og Murray tapte sitt første sett.

Djokovic kommer til å leke med Sousa og Federer vinner også i 3 sett mot Mannarino. Murray kan tape et sett mot uortodokse Mayer. Nadal har ikke tapt på hardcourt i 2013 og vil revansjere tapet mot Dodig fra Montreal (2011), men det kan bli litt tøffere enn spanjolen håper på.

Gode Livebetting-objekter:

Ferrer virker litt sliten og spiller ikke den samme tennisen som tidligere iår. Kukushkin kvalet inn og er tidligere nr 49 på atp listen. 9 x pengene på Ferrer synes jeg er i overkant høyt og tror kampen vil bli jevn, men Ferrer vinner nok til slutt.

Outsider:

Det er fristende å fortsatt tro på Daniel Evans etter den imponerende seieren mot Tomic, men Robredo er i form og har erfaringen og stabiliteten som Evans mangler. Jeg tror derimot mer på Mikhail Youzhny som har spilt sin beste tennis i karrieren i New York(semifinale). 2,52 er bra odds mot Haas i en 50-50 kamp. Begge to har spilt mye bra tennis på hardcourt i sommer og russeren imponerte mot Dolgopolov. Innbyrdes står det 3-3 men Haas vant siste i Paris på grus, men Youzhny er en bedre hardcourtspiller.

Man skal heller ikke utelukke at Tursunov kan overraske mot Gasquet. Innbyrdes leder den talentfulle russeren 5-2 selv om de fleste av kampene ble spilt for 4-5 år siden. Men Tursunov har vunnet masse i sommer og var i kvarten i Cincy og semi i Washington så formen er god. Gasquet's form har vært nedadgående etter at han vant 2 turneringer tidlig på sesongen. 2,67 i odds er brubart i en 40-60 kamp.

Favorittdobbel:

Raonic og Tipsarevic gir 2x pengene!

Raonic har endelig begynt å stabilisere seg på et høyt nivå og har den beste serven i tennis. Kanadenseren er også bedre enn Lopez fra grunnlinjen.

Tipsarevic har slitt litt med skader i 2013, men spiller sin beste tennis i New York og er en vesentlig mer erfaren spiller enn Sock som vant en elendig tenniskamp mot Gonzalez.

Det er 'hurricane season' på Øst kysten og forholdene har vært vanskelige sålangt i turneringen med mye vind og noe regn. Det blir mye mer regn denne helgen og spillerne må være forberedt på masse kampavbrytelser. Dette favoriserer de eldre og erfarne spillerne som har vært gjennom dette mange ganger.

Lykke til med bettingen.

JF

Sett spill på US Open her!