US Open: Nadal til ny finale - Wawrinka den store sensasjonen!


Nadal-Gasquet:  Nadal er  sin livs form og har ikke tapt på hardcourt i 2013. Jeg synes mest synd på Federer-overmann Robredo som fikk en tennisleksjon han sjelden vil glemme. Noe av det viktigste uansett for å greie å slå Nadal i en Grand Slam er å være uthvilt. Det er neppe Gasquet som har slitt seg gjennom  to 5 settere på rad og særlig Ferrer kampen kostet både hode og kropp mye kraft. Nadal kun tapt 1 sett(Kohlschreiber) og vil ødelegge Gasquets flotte backhand. Nadal er 10-0 innbyrdes og det sier mye og har ikke tapt sett mot franskmannen siden 2008. Nadal 3-0 gir 1,4 og er ok. Litt mer fristende er Gasquet +8,5 games til 2,1 i odds. Det er tross alt semifinale i grand slam og på hardcourt blir det ofte jevnt og Gasquet er i sin livs form.

Djokovic - Wawrinka:  Innbyrdes leder Djokovic 12-2, men Wawrinkas to seiere kom i 2006. Disse to har hatt en veldig ulik trekning. Djokovic har hatt den desidert letteste trekningen av de seedede spillerne mens Wawrinka har hatt topp kaliber spillere fra dag 1 med Stepanek, Karlovic, Baghdatis, Berdych og Murray. Det mest imponerende er at Wawrinka har slått alle disse toppspillerne relativt enkelt. Mot Murray viste sveitseren hvilket vanvittig potensial han har og Murray greide ikke å produsere en eneste breakball. Det kan jeg ikke huske sist jeg opplevde fra verdens beste returspiller.

Wawrinka har en undervurdert serve og forehanden har blitt mye bedre i 2013. Han var 1 poeng fra å slå Djokovic i Australia Open i årets tenniskamp og kan gjøre livet meget surt for verdenseneren. På den annen side er dette sveitserens første grand slam semifinale mens det er Djokovic sin syvende på rad. Jeg synes også Djokovic spiller bedre nå enn han gjorde i januar. Samtidig så spiller Djokovic relativt likt spillet til Murray og Wawrinka virker å håndtere dette bedre enn de fleste. Livebetting er et must. Spiller Wawrinka som mot Murray så vinner han, men det tror jeg ikke han greier. Jeg kommer uansett til å sette en lite bet på Wawrinka til 4,4 da det er høy odds gitt Wawrinkas form og et litt større bet på Wawrinka +5,5 games til 2,1 i odds.

Lykke til med bettingen.