US Open kvartfinaler: Murrays første test!


Gasquet vil bli spist til frokost av en råsterk Nadal som jeg aldri har sett bedre. Det morsomme er at også Djokovic begynner å ligne på den dominerende spilleren han var i 2011 og da kan man bare finne frem popcorn posen og glede seg til mandagens finale!

Djokovic - Youzhny: Djokovic var sensasjonelt god mot en sliten Granollers og vant sine 25 første poeng på serve.Formen til Djokovic begynner å ligne det serberen viste i 2011 da han vant 3 Grand Slams. Djokovic har slitt litt mot smarte Youzhny tidligere og leder kun 5-3 innbyrdes, men russeren kommer til å være litt sliten i hodet og kropp etter bataljen mot Hewitt. Djokovic har ikke tapt mot Youzhny siden 2010 og går videre i 3 eller 4 sett fordi han er litt bedre på absolutt alt. Hvis Youzhny er frisk i beina kan han lage litt trøbbel for verdenseneren og jeg liker handicappspillet +8,5 games til 1,96 i odds.

Murray - Wawrinka: Murray rotet som vanlig bort et sett mot uberegnelige Istomin, men skotten skjerper seg også alltid når det gjelder som mest. Murray har vært solid i sine første 4 kamper, men ikke like imponerende som Nadal eller Djokovic. Innbyrdes leder Murray 8-5 mot Wawrinka og ble knust i Monte Carlo iår. Men på hardcourt har skotten et godt tak på sveitseren og har vunnet greit i 8 av 10 oppgjør.

Wawrinka imponerte voldsomt mot Berdych og har spillet til å slå alle. Dette blir Murrays desidert vanskeligste test sålangt i New York. Wawrinka har blitt vesentlig tøffere i hodet og bedre fysisk under ledelse av Magnus Norman. Her kan det komme en overraskelse, men Murray har vært den beste Grand Slam spilleren i verden siste 12 måneder. Serven vil avgjøre dette oppgjøret. Wawrinka satt 14 ess mot Berdych og trenger minst like mange mot Murray. Livebetting er et must da kampen går til 4 eller 5 sett. Handicappspillet +5,5 Wawrinka til 1,76 er spillet som frister mest.

Lykke til med bettingen.