US Open, herrer: 10 ting du bør vite!


10. Regjerende US Open-mester Andy Murray er priset til 4.50 i odds på å forsvare tittelen. Briten har vunnet tre av sine fire seneste Major-finaler (inkludert OL).


9. Murray vant US Open i sin femte Grand Slam-finale, da han gjorde av med Novak Djokovic over fem sett (se under). Duoen har møtt hverandre i tre av de fire nyligste Major-finalene. 
8. Verdensener Djokovic har kun tapt én av sine fem siste Grand Slam-finaler på hard-courten (mot nettopp Murray i 2012). Serberen er tilgjengelig til 3.00 i odds på å vinne turneringen

7. Djokovic har tatt seg til semifinalene - eller lengre - i hver av sine 13 siste Grand Slam-turneringer. Rekorden strekker seg helt tilbake til Wimbledon 2010. 

6. Rafael Nadal har ikke vinnet på hard-court i major-sammenheng siden US Open i 2010. Han kan likevel skilte med to titler i år; Montreal og Indian Wells. Nadal er priset til 3.00 på å gå seirende ut av US Open

5. David Ferrer har til gode å vinne en Grand Slam-tittel, og røk tidlig i både Rogers Cup og Cincinnati Open denne måneden. Ferrers beste resultat i New York var semifinale-opptredener i 2007 og 2012. Ferrer kan handles til 100.00 i odds på å vinne tittelen

4. Roger Federer har vunnet US Open fem ganger tidligere; senest i 2008. Etter den tid har han tatt seg til finalen én gang, til semifinalene ved to anledninger, mens han røk ut i kvartfinalene i fjorårets turnering. Federer er tilgjengelig til 14.00 i odds på å vinne årets US Open

3. Wimbledon 2013 representerte første gang Juan Martin del Potro tok seg til en semifinale i Grand Slam-sammenheng etter at han vant US Open i 2009. Argentineren har tre kvartfinaler og én semifinale å se tilbake på etter den tid. Spilleren er priset til 10.00 på å vinne årets US Open. 

2. Semifinalisten fra fjorårets US Open, Tomas Berdych, har til gode å vinne en tittel denne sesongen. Det er likevel verdt å ha i tankene at fire av mannens åtte titler har kommet på dette underlaget. Tsjekkeren omsettes til 35.00 i odds på å vinne årets turnering. 

1. Ranket som nummer 10 i verden - Milos Raonic - tok seg til Rogers Cup-finalen tidligere denne måneden. Det er canadierens beste resultat på hard-courten siden seieren i San Jose i februar. 22-åringen spilte seg til 4. runde i 2012-utgaven av US Open, og priset til 200.00 for å vinne årets.