US Open 4. Runde: Djokovic og Murray enkelt videre til kvartfinale!


Djokovic har ennå ikke tapt et eneste sett og gjør det ikke mot Granollers heller. Innbyrdes vant serberen enkelt i Aussie Open 2011 og det blir ny 3-0 seier i natt. Serberen er bedre på alt og Granollers er utslitt etter 3 svært tøffe 5-settere.

Murray viste mot Mayer hvorfor han har vært verdens beste Grand Slam spiller det siste året. Ofte roter skotten bort et sett i tidligere runder, men jo lengre utover i turneringen Murray kommer desto bedre spiller han. Istomin har et kjempepotensial og vil overraske med store seiere i årene som kommer, men akkurat inatt blir Murray et nummer for stor. Innbyrdes leder skotten 1-0 etter seieren på hardcourt i Brisbane tidligere i år. Returene blir den store forskjellen i dette oppgjøret. Murray er 3 eller 4 sett.

Veteranoppgjøret:

Hewitt vant US Open i 2001 og var verdensener det året, men tennis har utviklet seg vesentlig på 12 år. Youzhny har også spilt sin beste Grand Slam tennis i New York med semifinale. Allikevel så er Hewitt en spiller man må ha litt ekstra trykk i slagene for å presse av banen. Det mangler Youzhny og derfor kan dette bli en meget lang og tøff batalje. Hewitt leder 5-1 innbyrdes og liker spillestilen til Youzhny, men to av Hewitts seiere var for 11 år siden. Det som bekymrer meg med Hewitt er 5- setteren mot Del Potro og to tøffe 4-settere. Jeg er usikker på om han har nok krutt igjen i beina i en alder av 32. Hvis australieneren har det så går han til kvartfinale. 2,25 er litt lavt på Hewitt og jeg våger ikke annet enn Livebetting, men liker en uthvilt australiener.

Outsider:

Det er særdeles vrient å finne gode outsider muligheter, men Wawrinka har en god mulighet til å slå Berdych. Den høye oddsen på 2,9 overrasker meg litt da jeg ser på denne kampen som 55-45 Berdych. Berdych var særdeles god mot Benneteau, men slet med ukjente Kudla. Wawrinka beveger seg bedre enn tsjekkeren og har en meget god slice som kan bryte opp Berdych  sitt flate og litt endimensjonale spill. Wawrinka har vært god i Grand Slams i 2012 og burde slått Djokovic i Melbourne. Wawrinka leder 6-5 innbyrdes og har hatt et godt tak på Berdych de siste årene. Jeg tror Wawrinka kan overraske.

Lykke til med bettingen.