Unikumet Nadal tar sin 13. Grand Slam tittel i New York!


I tillegg så er det noen få outsidere som kan slå disse 3 på sin beste dag, men som ikke kan vinne turneringen: Federer, Del Potro, Berdych og Isner.

Djokovic:  Man skal aldri undervurdere en verdensener, men Djokovic har ikke greid å finne igjen superformen fra 2011 og tapet for Nadal I Paris var serberens mest smertefulle i karrieren. Djokovic vant Aussie Open iår og var i finale i siste 3 US Open. Serberen har ikke vært heldig med trekningen og må slå Del Potro, Muray og Nadal på rad. Det tror jeg blir litt for tøft og 3 x pengene er litt for lav odds.

Nadal: Spanjolen har utrolig nok ikke tapt en kamp på hardcourt iår og har vært årets beste spiller. Nadal er den første spiller på 10 år som har vunnet både Canada Open og Cincy i samme år og det sier mye om formen til Nadal. Verdenstoeren er min favoritt hvis knærne holder og det ser lovende ut da han ikke tape'r de lenger. Isner kan bli en guffen 4.runde og Federer er en grusom kvart, men så får Nadal en enkel semi. Med 12 GS titler i baggen i en alder av 27 med vesentlige skadeavbrekk tatt i betrakning er han det største unikum i tennis. 3 x pengene er et brukbart bet.

Murray: Årets Wimbledon vinner er egentlig enda bedre på hardcourt, men har ikke vist det denne sommeren. Murryay håpet nok på å slippe angstmotstander Berdych i kvarten og Wawrinka i 4.runde er heller ingen spøk. Murray må slå både Djokovic og Nadal for å vinne US Open og det tror jeg ikke Murray orker mentalt. Skotten virker litt sliten i hodet etter Wimbledon. Hardcourt taler dog for Murray som har 5 av sine 7 GS finaler på dette dekket. 4,5 x pengene er fristende, men jeg holder meg unna.

Outsidere:

Federer: 6 titler i New York, men 5 år siden sist. Sveitseren har bare 1 seier mot topp 10 spillere i 2013. Federers strategi med få turneringer fungerer ikke og han har for vondt i ryggen.

Del Potro: vant Washington for 3 uker siden, men har ikke imponert på hardcourt etter dette. Argentineren spilte sin beste Wimbledon noensinne og kan slå Djokovic i kvarten, men da må alt klaffe. Jeg tviler på at knærne /kroppen tåler den lange hard court sommeren.

Isner: Amerikaneren har vært i finale av 3 av 4 hardcourt turneringer i sommer. Isner imponerte veldig mot Djokovic og Del Potro i Cincy, men han går ikke hele veien. Isner har heller aldri gjort det spesielt bra i grand slams, med en kvart som beste resultat.

Lykke til med bettingen.

Tennishilsen fra

Jan Frode Andersen