Tennis, Paris Masters - Torsdagens tips!


Det var litt av en dag i BNP Paribas onsdag, og ganske som jeg forutså.

Jeg sa i går at jeg ikke var helt overbevist om hvilke ambisjoner de såkalte stjernene hadde, og jeg fikk rett i tilfellet Novak Djokovic - hvis spiller er ranket som nummer to i verden - som snublet mot Sam Querry.

Jeg sa videre at det ikke var gitt at Nole ville få enkelt spill, og anbefalte således et spill på over 19.5 games. Spillet gikk inn med god margin da Querry sjokkerte serberen. De så imidlertid stygt ut da Big Sam stod med en stor smultring etter åpningssettet.

Kampen virket alt annet enn å skulle bli langtrukken på stillingen 6-0, 2-0, men Djokovic var tydeligvis ikke motivert. Etter en uke med utenomsportslige strabaser og sykdom, slapp han Querry overraskende tilbake i kampen igjen.

Det handlet om direkte uflaks i mitt andre spill onsdag. John Isner ledet 5-2 i andre tie break mot Michael Llodra, men evnet å tape fem strake poeng.

Torsdagens spill på Palais Omnisports inkluderer Andy Murray, som er den høyest rankede spilleren igjen i turneringen. Briten møter Jerzy Janowicz kl 14 norsk tid i hva som raskt kan vise seg som en interessant kamp.

Jeg akter slett ikke å avskrive Janowicz her, sett i lys av spillet han har servert denne uken. Jeg forventer derimot at Murray gjør jobben til slutt.

En outsider med gode muligheter i dag, er Stan Wawrinka. Mannen er et fristende spillobjekt, priset til 3.10 på å slå David Ferrer. Sistnevnte er ikke garantert å legge nevneverdig i denne turneringen, noe han har gitt uttrykk for tidligere.

Ferrers beste prestasjoner i denne turneringen kom med fjorårets kvartfinalespill - da med tap mot Isner. Selv om underlaget burde passe ham bedre i år, tror jeg han akter å holde litt tilbake med tanke på London og Davis Cup Finalen.

Stan vant enkelt mot Ferrer i forrige kamp i Cincy. Ferrer har hatt en trøblete sommer, og spanjolen er sårbar etter en lang uke i Valencia.

Bercy-banene bør passe Stan utmerket. Etter å ha fått et par kamper på seg i kjølvannet av oppgjøret mot Roger Federer i Shanghai, bør han ha en brukbar mulighet til å vinne i dag. Prisingen er det heller ikke noe å si på.

Tomas Berdych er ikke besnærende med en odds på om lag 1.22 mot formspilleren Kevin Anderson. Sistnevnte har imponert denne uken, og skulle slått Juan Martin Del Potro i Basel forrige uke.

Sør Afrikaneren drar kanskje fordel av at han valgte bort Davis Cup-spill, og han ser definitivt piggere ut enn de fleste. Han har allerede gjort sine saker godt i French Open i innbyrdes oppgjør, og kan gjenta bedriftene i dag.

Anderson er en av de nye spillerne som har vist at de ikke leker butikk. Berdych var ikke imponerende mot Seppi i store deler av 1. runde-kampen. Jeg kan derfor se for meg at Anderson raskt kan knipe et sett, eller presse kampen til over 22.5, noe som er priset til 1.82.

Beste Spill: Sats på at Wawrinka slår Ferrer til 3.10; Sats på over 22.5 games i Berdych v Anderson til 1.82 i odds.