«Skal vi danse» 2013: Kan Søfteland svinge seg til seier?


Søfteland var for to uker siden delvis avskrevet med 8.00 i odds på seier. Men dagen før premieren på det populære TV2-programmet ble sangerens odds senket til 5.50. Det gjør ham til en sterk utfordrer til Kathrine Sørlands klare favorittstempel.

Her finner du Unibets odds! 

Vi startet med 8 i odds på Søfteland, men den har blitt nedjustert til 5.50 på bakgrunn av mye spill. Søfteland viser vinnervilje i promo-intervjuene, og folk husker ham fra Idol som en stor entertainer, så spillerne har vist stor tro på ham, sier PR-manager hos Unibet Kyrre Merg.

Listen fra Europas største nettspillselskap Unibet viser dog at Kathrine Sørland er favoritt, med stabile 4.00 i odds. Carl I. Hagens sjanser har falt fra 12.00 til 14.00 i odds, mens kona Eli fortsatt regnes som deltakeren med dårligst sjanser til å vinne.

Unibet har justert oddsen på seier til Eli Hagen fra 15.00 til 18.00.

- Dette kan fort forandre seg allerede til neste uke, men det skal bli spennende å se om Eli Hagen innfrir, eller for hennes egen del ikke innfrir, i forhold til de svake vinnersjansene, sier Merg.

Tidligere i høst valgte fotball-trener Tom Nordlie å trekke seg fra konkurransen for andre gang i historien.

Sangeren Rein Aleksander har tatt hans plass både på parketten, og på oddslista.

Hvem vinner «Skal vi danse?» - plasser ditt tips her

- Vi anser Alexanders vinnersjanser som litt høyere enn de Nordli hadde, men ikke veldig mye. Rein Alexander har hatt liten tid til forberedelser, men er på den andre siden meget vant til å være i showbizens rampelys. Det gjenstår dog å se hvor god han faktisk er til å danse, sier Merg.

 

Unibets vinnerodds, ”Skal vi Danse 2013”:

Kathrine Sørland 4,00

Eirik Søfteland 5,50

Venke Knutson 6,50

Isabella Martinsen 7,00

Kim-Daniel Sandnes 7,00

Rein Alexander 10,00

Pål A. Ullevålseter 12,50

Linda Johansen 12,50

Carl I. Hagen 14,00

Jarl Goli 15,00

Eli Hagen 18,00