Sjakk: Live-odds på Carlsens skjebnekamp!


VM-oppgjøret mellom Magnus Carlsen og Vishy Anand har skapt en voldsom interesse i Norge.

Nå kaster Unibet seg på, og har fått på plass live-odds til fredagens oppgjør, der Magnus Carlsen vil stå igjen som verdensmester dersom han unngår å tape. Den 22-år gamle nordmannen er kun 0,5 poeng unna totalseieren etter torsdagens seier som var hans tredje totalt.

- Det å tilby live-odds på sjakk er en relativt krevende affære, men etter gjentatte henvendelser fra våre kunder er vi meget glade for å kunne presentere dette allerede til fredagens kamp, sier PR-manager Kyrre Merg i Unibet.

Oppgjøret starter 10.30 norsk tid, og vises direkte både på VGTV, samt Nrk. Unibets løpende endringer av oddsen i takt med trekkene kan du følge HER.

Reaksjonene på oddsen, der Magnus Carlsen-seier står i 4.75 i odds og en remis er satt til 1.28, har ikke latt vente på seg.

- En av våre kunder har litt humoristisk erklært at han selger leiligheten og går "all in" på remis, da flere forventer at Carlsen vil være fornøyd med det halve poenget som skiller ham fra seier.  Jeg har en følelse av at en veldig stor del av våre spillere vil være plassert foran tv - eller pc-skjermen uansett, og dette bringer et ekstra moment inn i det hele, sier Merg.

Unibets odds for oppgjøret mellom Carlsen og Anand, fredag 22. november:

Vinner: Magnus Carlsen 4.75 / Remis: 1.28 / Vishy Anand 11.00