Premier League: Tottenham v Everton - 10 ting du bør vite!


10. Everton har slått Tottenham to ganger i løpet av de fem seneste innbyrdes oppgjør. Spurs har i likhet med the Toffees vunnet to, mens ett oppgjør har endt uavgjort. Poengdeling søndag er priset til 3.35 i odds.

9. David Moyes' mannskap har vunnet de to siste kampene mot Tottenham - hvorav begge gangene på Goodison Park. Seier til Merseyside-klubben på White Hart Lane omsettes til 3.15 i odds.

8. Spurs befinner seg for øyeblikket på tredjeplass i Premier Lague - seks poeng foran helgens motstander. AVBs menn er favoritter med 2.25 på seier.

7. Uten Gareth Bale i startelleveren er Spurs' seiersprosent den samme som uten waliseren (50%). Det er likevel verdt å merke seg at London-klubben ikke har vunnet en eneste kamp siden årsskiftet - når Bale ikke har scoret. 

6. Det motsatte oppgjøret endte med 2-1 i favør av Everton. En reprise av dette resultatet betaler 12.50 ganger innsatsen.

5. Nikica Jelavic noterte seg for vinnermålet i nevnte kamp. Kroaten er priset til 3.90 på å score i løpet av kampen på White Hart Lane.

4. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte med 2-1 seier til Tottenham. Samme utfall er tilgjengelig til 11.00 i odds. 

3. Venstrebacken Benoit Assou-Ekotto ble dagens store helt med Spurs' andre scoring for dagen. Den kamerunske landslagsspilleren er priset til 15.00 på å score i løpet av kampen.

2. Tottenham har kun holdt rent bakover i to av sine 15 seneste - alle turneringer inkludert. Everton er tilgjengelig til 5.00 i odds på å score i begge omgangene.

1. Tottenham og Swansea City er de eneste lagene som fremdeles har til godt å bli tildelt straffespark i Premier League-sammenheng. Hjemmelaget er priset til 6.50 på å score fra krittmerket mot Everton. 

Sats på alle Premier Leauge-kampene her!