Bli med til NM i Poker med Unibet


Norgesmesterskapet i poker er årets største høydepunkt for poker interesserte nordmenn , og Unibet er igjen med som stolt sponsor! NM avholdes i Dublin, hovedstaden i Irland, i perioden 16. mars – 24. mars 2013. Dublin er en vakker og historisk by, som også huser et av Europas flotteste hoteller; City West, der NM skal spilles. Med den flotte byen som ramme og en erfaren arrangør, er vi sikre på at NM i poker 2013 kommer til å bli en fantastisk opplevelse for de som vil være med! Og, siden St. Patrick`s Day er den 17. mars kan 2013s NM bli tidenes beste!

Signer opp som pokerspiller hos Unibet ved å klikke her.

Som sponsor av NM vil du hos Unibet ha muligheten til å kvalifisere deg via Unibets daglige satellitter, samt at du kan kjøpe deg direkte inn til samtlige NM øvelser via Unibets pokerklient. Unibet har også en såkalt «Last Longer Unibet Open pakker» i premier til både Live og Online NM. Dette er en premie som tilfaller den spilleren som har kvalifisert seg via Unibet som kommer lengst i NM.
 
Det kjøres 3 satellitter hver dag, alle til  Main Event No Limit Texas Hold’em. Satellittene starter fra  kl. 18:00 CET og utover.

Last longer!
Dersom du kvalifiserer deg, eller kjøper deg direkte inn til NM LIVE i Dublin via Unibet, er du med å konkurrerer om en valgfri Unibet Open pakke i 2013. Unibet spilleren som kommer lengst i Main Event i Dublin 2013 vinner pakken!
 
Online NM I Poker:
Den 20 Januar 2013 kl. 20:00 avholdes Online Norgesmesterskapet i Poker Main Event hos Unibet, det kjøres 3 satellitter hver dag, hvor du kan kvalifisere deg til hovedturneringen. Du kan selvsagt også kjøpe deg rett inn: Tournaments-Regular-Norwegian Online NM.
 
Last longer Online!
Dersom du kvalifiserer deg, eller kjøper deg direkte inn til NM Main Event Online via Unibet, er du med å konkurrerer om en Unibet Open pakke til Unibet Open i København 2013. Unibet spilleren som kommer lengst i Main Event Online vinner pakken!