Overgangsmarkedet: Barcelona nærmer seg Neymar!


Forum-snakk

Southamptons ettertraktede forsvarer, Luke Shaw, kan bli David Moyes' første signering som Manchester United-manager. 17 år gamle Shaw er atter et produkt fra Southamptons ungdomsakademi. Unggutten fikk sin debut så sent som i 2012, og sammenlignes av flere med Gareth Bale. Shaw har blitt antatt å skrive under sin første proffkontrakt med St Mary's-klubben nå i juli, men Moyes kan raskt sikre seg spilleren foran nesen på Chelsea.


Spekulasjoner i tabloidpressen


Charlie Austin, hvis spiller har notert seg for 45 mål på 90 kamper for Championship-klubben Burnley, kan være på vei til Aston Villa. Angriperen hevder selv han er godt fornøyd med tilværelsen på Turf Moor, men har lenge vært spådd en overgang til Premier League. Paul Lambert er bare én av mange trenere som har stilt seg i kø i håp om den tidligere murerens signatur. 


"Se, de snakker sammen"


Barcelona har trappet opp jakten på fotballens heteste navn. Det hevdes at en avtale rundt Neymar vil være i boks etter neste måneds Confederation's Cup. Brasiliansk presse mener alt alt ligger til rette for at Santos-stjernen endelig tar steget opp på den katalanske fotballscenen. Overgangssum? Vel, uten å kjenne prislappen vil dette bli en av de dyreste spillerkjøpene i historien. 


"Pengene på bordet"


West Ham har blitt enige med Liverpool om en overgang for angriperen Andy Carroll. Prisen for den forhenværende Newcastle-spissen skal ligge i området £15 millioner, og selve avtalen signeres i løpet av de kommende dagene. Etter å ha tegnet seg for syv fulltreffere i løpet av 24 kamper for Østkant-klubben, tok den høyreiste spilleren til Twitter. "Har kost meg hvert eneste minutt her i West Ham!!". Den forestående overgangen synes kun som en formalitet...


Pølse-i-brød


The Hammers har valgt å gjøre unna spillerkjøpene tidlig denne sommeren. Spilleren med det klingende navnet Razvan Rat har nemlig allerede skrevet under for Sam Allardyce. Forsvareren kan skilte med 88 landskamper for Romania, og kommer fra ukrainske Shakhtar Donetsk på en ettårskontrakt.