Dikt og vinn signert sjakkbrett av Magnus Carlsen


I tidsperioden 3. til 13. juni avvikles den store internasjonale sjakkturneringen «No Logo Norway Chess» i Stavanger, i Norge. Unibet er sponsoren bak navnet «No Logo», og i den forbindelse inviterer våre kunder med på spennende limerick-konkurranse. Her kan du vinne et signert sjakkbrett av Magnus Carlsen og de øvrige spillerne i «No Logo Norway Chess».

Nå, hva er en limerick du kanskje undrer? En limerick er et fem linjers dikt der siste ord på linje to rimer på siste ord på linje 1, samt at linje fem også skal rime på det samme ordet. Et eksempel på en limerick gjengis her:

Han hadde uflaks med yrke og kvinner,
Og en barndom med få gode minner,
Men, han holdt hodet kaldt --
og utfordret Carlsen i sjakk --
For på Unibet var han en vinner!

Vi har imidlertid satt noen kjøreregler. For at limericken skal være med i konkurransen om det signerte sjakkbrettet må den inneholde, enten ordet «Unibet», eller ordene «No Logo».

Man kan sende inn limerick-forslag frem til og med søndag 14. juni. Deretter plukker en jury ut de tre beste limerickene, som deretter tar en intern kamp på Facebook og hvor den limericken med flest antall likes stikker av med det signerte sjakkbrettet.

Husk at du kan se Magnus Carlsens sine kamper underveis i «No Logo» Norway Chess direkte på Unibet TV. Unibet har også et stort tilbud på odds, både før og underveis i kampene.