Norsk tro på Zuccarello


Mats Zuccarellos popularitet viser seg også i antall veddemål, og natt til i går ble det jublet dobbelt i Norge for hans scoring mot Florida Panthers.

Målet ga Rangers-ledelse 4-2, men sto samtidig i 4.20 i odds. 

- Vi registrerte hundrevis av spill på om Zuccarello scorer eller ikke, og fordelingen var 92,5 prosent på "ja", mens kun 7,5 prosent av spillene gikk på at han forble målløs. Snittet på innsatsen var 150 kroner, men flere spill lå på tusenlappen, sier PR-manager for Unibet, Kyrre Merg.

Zuccarellos scoring kom halvannet minutt før full tid. 

- Med tanke på at kampen gikk på natten norsk tid var det nok en del naboer som brått ble vekket av jubelskrik, men godt mulig at de får påspandert en kaffekopp dagen derpå. Å få tilbake pengene over fire ganger er relativt bra, og vi så en del småpene utbetalinger, sier Merg.

Kveldens oppgjør borte mot Boston Bruins har et langt bedre starttidspunkt. 13:00 lokal tid gir "prime-time" i Norge, med kampstart 19:00.

- Rangers står ikke som favoritter mot et sterkt Boston-lag, og er priset til 3.25 på seier. Boston har favoritt-oddsen 2.00. Zuccarello preges litt av dette, og oddsen på at han scorer er faktisk så høy som 4.50, sier Merg. 

Unibets odds på Boston Bruins - New York Rangers (kampstart 19.00 norsk tid):

Boston-seier: 2.00

Uavgjort: 3.80

Rangers-seier: 3.25

Zuccarello scorer (Ja/Nei): 4.50/1.16

Flere odds her