- Noe av det bedre United kunne fått


 Tidligere United-spiller Ronny Johnsen mener at de regjerende engelske seriemesterne kom godt ut av dagens Champions League-trekning, men utelukker ikke at begge Manchester-lagene vil avansere.

 

Manchester United sto igjen som vinner, mens byrival City fikk stempel som det stikk motstatte hos de fleste fotball-forståsegpåere etter dagens Champions League-trekning.

United starter med bortekamp først mot greske Olympiakos, og er klar oddsfavoritt hos Unibet med 2.00 på seier.

Manchester City har fordel av hjemmekamp, men motstanderen heter Barcelona.

- Det er jo aldri lette kamper på dette nivået, men ser man på hva United kunne ha fått var dette noe av det bedre. Olympiakos er helt klart en overkommelig motstander, og selv om United nå får presset på seg tror jeg både motstanderen samt bortekamp først passet veldig bra, sier Johnsen, som nå fungerer som ambassadør for Manchester United.

Ambassadør er han også for europas største nettspilloperatør Unibet, som altså har hans tidligere arbeidsgiver som favoritt mot Olympiakos.

 

Dagens trekning ga flere store kamper med Europas beste lag, noe som også gledet fotballsupporteren Ronny Johnsen.

- Manchester City mot Barcelona og Arsenal mot Bayern München kunne nesten ha vært finaler. Det ble en veldig spennende trekning for de lagene. Bayern virker veldig sterke, og det overrasker meg ikke om de blir å finne i finalen neste år, sier Johnsen, som også røper tro på hans tidligere erkerival Manchester City.

- Jeg mener dette er overkommelig for City. Barcelona uten Messi er ikke det samme, og Neymar er ikke en like stor trussel som Messi er ennå. Samtidig er Barcelona sterkere offensivt enn defensivt, så jeg føler at et City-lag med en sterk offensiv har sjanser til avansement her, sier Johnsen.

Etter managerskiftet i sommer har Manchester United hatt bedre resultater i Champions Leage enn i Premier League.

- Jeg tror Champions League passer United litt bedre slik det er nå. Når vi er på hjemmebane og skal ut og styre kampene synes jeg det blir litt halvhjertet, samtidig som at laget ikke klarer å produsere såpass mange sjanser at man scorer. Da er det alltid en økende sjanse for at det andre laget scorer i stedet, og det har skjedd i et par kamper. United reiser ikke til Hellas for å underholde, og jeg tror også at det passer dem veldig bra å få bortekampen først, sier Johnsen.

 

Unibets odds på neste runde av Champions League (spilles 18. februar 2014):

 

Kamp:

Odds, H:

Odds, U:

Odds, B:

AC Milan – Atl. Madrid

2.90

3.30

2.35

Arsenal – Bay. Munchen

3.75

3.75

1.85

Bay. Leverku. – Paris SG

3.00

3.20

2.40

Galatasaray – Chelsea

3.60

3.50

2.00

Man. City – Barcelona

2.60

3.20

2.70

Olympiakos – Man. Utd

4.00

3.20

2.00

Schalke 04 – Real Madrid

4.50

3.65

1.75

Zenit St. Pets – Bor. Dortm.

3.80

3.50

1.90