NHL, Tippetips: Ny Zuccarello-scoring, og Chicago vinner mot Boston!


Mats Zuccarello fintet ut Ottawa-målvakten fullstendig da han fastsatte sluttresultatet til 4-1 i nattens bortekamp.

Nordmannen tegnet seg dermed for sesongens 13. mål, og har dermed knepet målpoeng i fem av sine seks seneste kamper. 26-åringen har i tillegg tatt tilbake tittelen som målkonge i New York Rangers, vel og merke en status han må finne seg i å dele med Brad Richards. 

New York Rangers møter Washington Capitals natt til mandag kl 01.35!


Chicago-Boston

Dette er det første møtet mellom disse lagene siden Stanley Cup-finalen i 2013. Chicago gikk seirende ut i juni, og vil trolig vinne igjen her.

Dette er atter en viktig kamp for Blackhawks, men de satte vel og merke punktum for Anaheims seiersrekke for to dager siden. Alt snakket om at de har dabbet av den siste tiden; de har kun gått poengløse av banen ved to anledninger i løpet av de 20 seneste kampene. 

Bruins har slitt på bortebane mot motstandere fra Western, men vunnet mot San Jose og Dallas i sine to nyligste på reisefot. I motsetning til andre serieledere, kan deres gode tabellposisjon tilskrives formen utenfor TD Garden. 

Begge disse lagene er gode til å opprettholde presset på motstanderen gjennom å ha pucken i offensiv sone. Mens Bruins er gode til å kapitalisere på motstanderens feil, kan Chicago skilte med kontringsspill signert Patrick Kane og Marian Hossa. Jeg mener personlig det er hva som skiller dem offensivt. 

Å utnytte overtallsspill kan være nøkkelen til Bostons muligheter, selv om ingen andre klubber har spilt med én mann mer sjeldnere. Claude Julien ønsker at guttene skal bevise ett og annet, selv om jeg tror Chicago vinner med handicap.  

Beste Spill: Sats på at Chicago Blackhawks vinner med -1.5 i handicap til 2.75 i odds