NHL: Mandagstips


Toronto Maple Leafs og Boston Bruins av to av NHLs "Opprinnelige Seks". De historiske rivalene møtes for andre gang i løpet av tre dager i natt. Toronto kan rette en stor takk til målvakten James Reimer, som holdt unna da Boston presset på som verst i sluttminuttene søndag - til stor glede for hjemmepublikummet. Men, nå blir det andre boller. Å skulle slå Bruins i TD Garden er en langt mer vrien oppgave. Laget kjenner seg garantert snytt, etter å ha vunnet skuddstatistikken 33-13, men spillemessig overtak må konverteres til poeng nå. Dette er et vanskelig oppgjør å spå utfallet av, men sats på at Boston får revansj til 1.78 ganger innsatsen

Regjerende mestere Los Angeles Kings møter de fremste tittelutfordrerne i Chicago. Kings ønsker å reise kjerringa etter to tap mot Blackhawks tidligere denne sesongen. Etter fem dagers spillefri - samt mulighet til å ergre seg over tapet mot Anaheim - bør vinnerlysten være påtagelig. Til tross for at laget i realiteten er klare for sluttspillet, ønsker de å knipe tittelen som NHLs beste i Grunnserien. LA har opplevd en aldri så liten formsvikt, og har ikke scoret på sine to seneste kamper. Når man møter seriens beste lag, ser det heller ikke nevneverdig lyst ut. Chicago vinner, og oddsen er 2.10 på at så skjer.

Phoenix er atter et lag som bør være uthvilt. La oss i så måte håpe at de har brukt tiden godt, for det har nemlig ikke blitt mer enn ett stusslig poeng på de fem seneste kampene. Årsaken til den svake trenden ligger nesten utelukkende å finne i lagets angrepsspill. Eller mangelen på nevnte. Tre scoringer etter 300 minutter med hockey er ikke lystig lesning. Phoenix møter her Detroit Red Wings; et lag som har gjort sine saker langt bedre. Sistnevnte kan vise til en sterk seier over Anaheim, og basert på nettopp den vitamininnsprøytningen mener jeg Red Wings til 2.80 i odds er en god investering.

Beste Spill: Sats på at Chicago vinner til  2.10 i odds