Neste stopp for David Beckham?


Tårene har knapt tørket etter Beckhams emosjonelle avskjed på Parc des Princes lørdag. Det er liten tvil om at Høyrefoten har hatt en variert og suksessfull karriere - så vel på som utenfor gressmatta. Fra gjennombruddet i Manchester United - og dertil hørende romansen med Posh Spice -, videre til kapteinsbindet på det engelske landslaget, og deretter årene i utlendighet. Aldri et sekund ute av rampelyset, må vite. 

Midtbanespilleren har aldri uttrykt ønske om de tradisjonelle yrkene som fotballekspert eller trener, men han har så visst ikke mangel på jern i ilden av den grunn: Beckham har allerede flere år bak seg som modell, og har sågar lansert sitt eget klesmerke og etterbarberingsvann. Nå som skoene endelig er lagt på hylla kan det hende Leytonstone-karen viser seg å ha enda flere talenter i ermet. 

Unibet gir deg mulighet til å satse på hva som blir Beckhams neste karrieresteg. Hva tror du han vil beskjeftige seg med det kommende året?

Kanskje Becks blir å finne som programleder på TV (6.00). Han har så absolutt navnet som skal til for å trekke seerne til skjermen. Det spørs imidlertid om hans folkesky, og til tider tilbaketrukne stil, passer til den jobben. En rolle med mindre press, vil være som gjest i dommerpanelet på Britain's Got Talent (100.00)? En annen mulighet, som ikke involverer, programlederrollen, er deltagelse i Celebrity Big Brother (100.00). Han ville definitivt vært den mest prominente gjesten som har deltatt i showets historie. Ja, sågar mer kjent enn Ben Adams fra boybandet A1. Beckhams familiære forpliktelser kan vel og merke være et hinder. 

Når vi først snakker om familie... Kanskje David planlegger familieforøkelse? Oddsen er uansett 8.00 på at Victoria annonserer at hun er gravid i løpet av det neste året. Eller kanskje Becks har hentet inspirasjon fra Madonna, og velger å adoptere en baby? (20.00). For en person som åpenbart er så vidt dedikert til barna, er nevnte odds de mest aktuelle. 

Så, hva annet kan ligge i kjømda for Beckham? Blir han adlet og ender opp som Lord (50.00), eller får han jobb på catwalken (15.00)? Vil han velge å forsøke seg som trener i den australske A-League (20.00), eller kjøpe den lokale fotballklubben Leyton Orient (50.00)? Du må gjerne le av mulighetene for at han spiller inn en plate med en gruppe som kalles "The Spice Boys" (100.00). Husk bare at vi snakker om David Beckham - en herremann som har gjort en karriere ut av å overraske...