NBA, Tippetips: Knicks kjemper seg til seier mot Brooklyn!


New York Knicks 1.70, Brooklyn Nets 2.18

Brooklyn Nets kommer rett fra seier i gårsdagens oppgjør mot Houston Rockets, hvis gevinst sikrer dem en plass i playoff-spillet. Nets tar turen rett over gata til kampen mot New York Knicks på Madison Square Garden.

Normalt ville man satt pengene mot et lag som spiller to strake kamper på like mange dager - hvorav den siste finner sted på bortebane. Men, når vi vet at det er en snau mil fra MSG til Barclays Center, har ikke et slikt forbehold noen betydning. Det vil garantert være Nets-fans på tribunene, med tro på at klubben kan gå seirende ut (2.18).

Begge disse lagene var i fryktelig svak form tidligere denne sesongen. Etter en stund begynte imidlertid Nets å finne seg selv igjen. Mer nylig har Knicks endelig våknet, og skjønt at de vant nødt til å skjerpe seg for å klare playoff-spill.

Den seneste perioden har de derfor sakte men sikkert tatt innpå Atlanta - laget de er nødt til å gå forbi på tabellen for å sikre seg en plass i playoffen. Og nå skiller det kun ett lite poeng opp til Hawks.

Nå Knick spiller godt, skyldes det vanligvis forsvaret. De har jobbet seg til seiere på den måten de siste ukene, og må stole på samme oppskrift for å ta seg forbi Brooklyn i kveld. 

Med nevnte i mente bør du derfor satse på Under 196.5 poeng til 1.87 i odds, eller satse på at hjemmelaget (Knicks) scorer Under 99.5 poeng til 1.82 i odds.

Beste Spill: Sats på at hjemmelaget (Knicks) scorer under 99.5 poeng til 1.82 i odds