NBA, Tippetips: Hawks og Raptors leverer poengfest!


Toronto Raptors - Atlanta Hawks

Kampen om divisjonsseieren i Atlantic Division nærmer seg innspurten. Selv om Toronto Raptors har vært det førende laget i store deler av sesongen, ligger Brooklyn Nets nå helt i rygg.

Luka ned til Nets kunne vært på to kamper, men Raptors ble tatt på senga av Kevin Durants 51 poeng i overtidstapet mot Oklahoma Thunders fredag.

Ikke bare ble de overrasket over MVP-favorittens poengfangst, men også ved at Raptors kastet bort åtte poengs ledelse i sluttminuttene.

Lag er ofte nødt til å slå hurtig tilbake etter slike tap, og Toronto har vitterlig en gyllen mulighet til dét når Atlanta Hawks kommer på besøk. Dette vil være det andre møtet mellom disse lagene iløpet av én uke, etter totalt 231 poeng i tirsdagens knepne Hawks-seier.

Nå som Torontos DeMar DeRozan i snitt har levert 31 poeng i de tre seneste kampene - og Atlantas Kyle Korver er ute - bør Raptor kjenne sin besøkelsestid.

Toronto er priset til 1.30 i odds for seier. Dersom dét ikke frister, kan du satse på Over 204.5 poeng totalt til 1.95 ganger pengene.

Beste Spill: Sats på Over 204.5 poeng til 1.95 i odds i oppgjøret Toronto Raptors vs Atlanta Hawks