NBA, Tippetips: Clippers fortsetter oppturen mot Nuggets!


LA Clippers 1.18, Denver Nuggets 5.10 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 04.35!

Los Angeles Clippers er et av formlagene i forkant av playoff-spillet, og de vil så visst forsøke å holde koken i oppgjøret mot Denver Nuggets i Staples Center natt til onsdag.

Med 19 seire på de 23 seneste, styrer Clippers mot status som tredjeseedet i Western. Ytterligere én seier vil sørge for at de forhenværende kasteballene vil slå sin gamle rekord med 57 gevinster iløpet av én og samme rekord. Det forteller sitt om klubbens opptur.

Laget er likeledes et av de mest spennende navnene i tittel-diskusjonen. Clippers er i skrivende stund priset til 4.50 i odds på å knipe Conference-tittelen, og 8.50 i odds på å hale i land mesterskapet. Det er ingen tvil om at LA er blant seks seriøse kandidater i hva som tegner til å bli et av de jevneste playoff-spillene på flere år.

Blake Griffin har i snitt levert 24.1 poeng og 9.5 rebounds denne sesongen, Chris Paul har bidratt med 20.1 poeng og 9.1 assists i snitt iløpet av sine 10 seneste kamper, og Clippers-benken - som vel og merke har feil og mangler defensivt - har sørget for 28 poeng pr kamp mot Over .500-motstandere.

Med kun syv tap foran egne supportere, har LA gjort hjemmearenaen til et aldri så lite fort. Clippers er således et godt spillobjekt med -8.5 i handicap.

Denver ser ut til å ende sesongen på oppadgående, til tross for playoff-spillet er utenfor rekkevidde. Laget har tre strake gevinster å skilte med, men likevel ikke vunnet mer enn fire av sine 18 seneste på bortebane. Vertene bør derfor gå seirende ut her.

 

Brooklyn Nets 1.38, New York Knicks 3.05 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 02.05

Brooklyn er atter en farlig kandidat i playoff-sammenheng etter en sterk andre halvdel av sesongen. De har dermed mulighet til å sikre seg status som femteseeden i Eastern med seier over New York Knicks.

Nets, hvis lag er priset til 9.50 i odds på å ta Conference-tittelen, har kun tapt én av sine 18 nyligste på hjemmebane. Ettersom Knicks allerede fokuserer på sommeren, bør motivasjonen være et tema for gutta fra Manhattan.

Sats på Brooklyn med -6.5 i handicap, og vurdér Under 190.5 poeng basert på lagenes nylige resultater.

Beste Spill: Sats på Over 217.5 poeng i oppgjøret LA Clippers vs Denver til 1.70 i odds