NBA, tippetips: Blazers slår Knicks!


* Unibet-TV er tilgjengelig for Unibets kunder. Klikk her for å registrere din spillekonto, samt å lese mer om vår innskuddsbonus der vi gir deg inntil 3000 kroner å spille for. 

Portland Trail Blazers gode prestasjoner i innledningen, har vært en av de største positive overraskelsene i årets NBA-sesong hittil. De aller færreste ville eksempelvis trodd at laget i på dette tidspunkt - nesten én måned ut i sesongen - ville stå som tredje best i serien. 

La oss imidlertid ikke ta helt av. I løpet av lagets 13 kamper (11-2) kan kun San Antonio Spurs, Golden State og Chicago regnes som motstandere av ypperste kvalitet. I løpet av kommende måned, vil de kun møte Oklahoma City og Indiana av lagene som har vært godt med fra start. Go'dytten kan således vise seg å fortsette ytterligere en stund til. 

Blazers er på jakt etter sin 11. strake seier mandag kveld, når New York Knicks kommer på besøk til the Moda Centre. Med nåværende formkurve trenger man ikke være rakettforsker for å satse på vertene til 1.25 i odds. Gjestene skal forsøke å sette en stopper for den fem kamper lange tapsrekken, men må kanskje klare seg uten Raymond Felton. Det kan bety flere muligheter for Damien Lillard, som allerede kan skilte med et poengsnitt på 19.9 denne sesongen. 

Portland står med 5-1 på hjemmebane, og har vunnet med et snitt på 5.9 poeng. Selv om laget har han en rekke middelmådige førsteomganger, har de vært i stand til å hente seg inn i tide. Ettersom Knicks akter å trekke tempoet i kampen ned, kan det kjapt bli aktuelt med Under 194.5 poeng til 1.90 i odds. Sats på at Blazers vinner med -7.5 i handicap, mens presset fortsetter å øke på New York. 

Den beste nyheten fra Charlotte de siste årene, er at Bobcats blir hetende Hornets (igjen) neste sesong. Laget vil til alt overmål atter bli å finne i sine tradisjonelle drakter fra Alonzo Mourning-æraen. Det publikum higer etter, skulle man tro, er imidlertid et lag som vinner. 

Charlotte er verter når Boston Celtics kommer til torgs i kveld, og det kan vise seg som en god mulighet til å bedre hjemmestatistikken (3-4). Charlotte er noe utenom det vanlige: De gir nemlig bort 14 poeng mer på hjemmebane enn de gjør når på reisefot. Etter at laget vant 89-83 mot Boston tidligere denne måneden, sats derfor på Bobcats og at kampen ender med Over 185.5 poeng til 1.90 i odds

Beste Spill:

Sats på Portland med -7.5 i handicap mot New York til 1.91