- Lykke til videre, Cathrine!


Unibet inngikk tidligere i år en avtale med stavhopper Cathrine Larsåsen, som innebar at Larsåsen frontet Unibet i en reklamefilm som profilerte spillselskapet.

Avtalen hadde i utgangspunktet ett års varighet, men i samsvar med Cathrine Larsåsens ønsker har Unibet og Larsåsen i dag bestemt seg for å avslutte samarbeidet.

- Vi så i utgangspunktet ingen problemer med å inngå en slik avtale med Larsåsen. Hun er bosatt og har sin treningshverdag i Danmark, som i fjor åpnet sitt spillemarked for utenlandske selskaper gjennom en lisensordning. Samtidig sto Larsåsen både uten hovedsponsor, og hadde også mistet den økonomiske støtten fra sitt norske særforbund. Når hun i dag velger å avslutte avtalen med oss ser vi på det som helt uproblematisk, og samtidig i tråd med våre tidligere uttalelser om at vi aldri vil stå i veien for norske utøveres utvikling og deltakelse i internasjonale mesterskap, sier PR-manager Kyrre Merg hos Unibet.

Han understreker samtidig at Unibet ikke vil kreve hverken økonomisk kompensasjon eller tilbakebetaling av Larsåsens honorar i forbindelse med at avtalen nå avsluttes før tiden.

- Cathrine Larsåsen har vært en positiv og flott representant for Unibet, og vi ønsker henne lykke til i det spennende friidrettsåret 2014. Vi er glade for at vi fikk være med et stykke på reisen mot toppen, og håper at hun vil oppnå ytterligere gode resultater både som utøver, men også som aktør på sponsormarkedet, sier Merg.