Unibet viser Norge mot Tsjekkia gratis på web TV


Ønsker du å vinne hettejakke? Skriv inn brukernavnet ditt i kommentarfeltet under artikkelen, og du er med i trekningen!

Onsdag spiller Norges landslag i fotball mot Tsjekkia på Sparta Stadium i Praha og denne kampen tilbyr Unibet nordmenn  å se direkte på spillselskapet eget web TV.


- Det er med stor glede at vi kan tilby denne treningslandskampen til våre norske kunder. Vi viser alle tusenvis av fotball-, ishockey-, basketball- og håndballkamper på Unibet TV. Nå kan vi endelig vise det norske landslaget for vår norske kunder, og det skal bli utrolig spennende, forteller PR manager Kjell Hanssen hos Unibet.

Ute i Europa og rundt om i verden spilles gjøres de siste forberedelsene til VM-sluttspillet i Brasil denne uken. Siden verken Norge eller Tsjekkia skal delta i VM, så blir onsdagens treningskamp en viktig brikke med tanke på den kommende EM-kvalifiseringen som starter opp etter at VM-sluttspillet i Brasil er unnagjort.

Avspark i Praha er kl.: 18:30, og oddsen for norsk seier er 4,50. Tsjekkia får du til 1,70, mens uavgjort betaler 3,50 i odds.

Andre kamper du kan se på Unibet TV onsdag er:
Bulgaria – Hviterussland, kl.: 16:45 (ta en titt på kommende EM-kvalifiserings motstandere).
Colombia – Tunis, kl.: 19:00.
Sveits – Kroatia, kl.: 20:30.
Wales – Island, kl.: 20:45.
Portugal – Kamerun, kl.: 21:45.

I tillegg kan du se spennende kamper fra argentinsk liga utover kvelden og natten – deriblant Boca Juniors og Racing Club.