«Superclásico» på Unibet TV søndag


Søndag kveld råder i deg til å innta favorittplassen din i sofaen hjemme. Klokken 21:15 er det avspark i den argentinske duellen mellom Boca Juniors og River Plate. Nabo-bataljen som kalles Superclásico kan du selvsagt se direkte på Unibet TV.

Den argentinske hovedstaden Buenos Aires er hjemby for de to lokale fotballgigantene Boca Juniors og River Plate. De er Argentinas største fotballklubber og har dominert den hjemlige serien i rundt 70 år. Det sies at mer enn 50% av Argentinas fotballsupportere «heier på» den ene eller den andre av disse to.

Sien 2. verdenskrig har disse klubbene produsert spillere som Alfredo di Stefano, Diego Maradona, Gabriel Batistuta og Marcelo Salas. Begge klubbene hører til distriktet «La Boca» i hovedstaden så det er lett å skjønne hvor enorm rivaliseringen er mellom disse to klubbene. River Plate kalles for «Millionaires» på folkemunnet, mens Boca hevder at de er folkets klubb med aner til italienske immigranter.

Clausura-sesongen (vår sesongen) er halvannen måned gammel i Argentina og helgens serierunde er den 10. River Plate har startet best av søndagens kamphaner og innehar 5. plassen på tabellen, fire poeng bak serieleder Colon. Boca Juniors har 3-3-3 på sine ni første kamper og ligger to poeng bak River Plate på tabellen.

Hvem tror du blir best i byen søndag kveld?