Vinn signert NY Rangers drakt av Mats Zuccarello


Unibet Norge inviterer til spennende kampanje knyttet til ishockey VM der du enkelt kan delta og er du heldig kan du vinne en signert NY Rangers drakt av Mats Zuccarello. Alt du trenger å gjøre er å bli med i avstemningen av Norges beste spiller under kampene i VM

Kampanjen kjøres på Unibet Norge sine Facebook og Twitter-sider. Du kan enten avgi din stemme via Facebook, eller via Tweeter. For hver stemme du avgir mottar du et lodd i trekningen av den signerte hockey-drakta. Dersom du avgir stemme på samme kamp på både Facebook og Twitter får du et ekstra lodd med deg i trekningen.

Facebook:
Under og etter hver av Norges kamper under ishockey VM kan du stemme på Norges beste spiller i kampen. Dette gjør du ved å skrive inn ditt forslag under innlegget om konkurransen på UnibetNorge sine Facebook-sider. Du må videre tagge din kommentar med #Unibet TV, samt dele posten på din vegg. For hver nominasjon pr kamp får du et lodd i trekningen av en signert Mats Zuccarello drakt.

Twitter:
Under og etter hver av Norges kamper under ishockey VM kan du stemme på Norges beste spiller i kampen. Dette gjør du ved å sende en tweet til dine følgere med info om hvilken spiller du mener var best. Du må også huske å tagge tweeten med #UnibetTV og @UnibetNorge, samt at re-tweeter konkurranse-tweeten til dine egne følgere.

Ekstra lodd i trekningen får du dersom du benyttet både Facebook og Twitter til å avgi stemme.

Regler for kampanjen:
Premien i kampanjen er en signert ishockeydrakt av ishockeyspilleren Mats Zuccarello. For å vinne drakten må du være med å avgi stemme på Norges beste spiller under Norges kamper i ishockey VM.
For å avgi gyldig stemme må du tagge din tweet eller ditt Facebook-innlegg med #UnibetTV. Stemmer som blir avgitt uten denne hashtaggen blir ikke med i trekningen. Du må videre re-tweete konkurranse invitasjon på Twitter, og dele Facebook stemmen din på din egen vegg på Facebook.
Dersom du stemmer på både Facebook og Twitter får du et ekstra lodd med i trekningen.
Du kan avgi stemme etter hver av Norges kamper i ishockey VM med start på kampen mellom Norge og Sverige tirsdag 13. mai.
Trekningen finner sted mandag 26. mai og vinneren offenliggjøres både på Facebook og Twitter.

Du finner Unibet Norge på www.facebook.com/unibetnorge, og på twitter www.twitter.com/unibetnorge.