NHL, Tippetips: Zuccas Rangers med fire strake tap, og Capitals vs Panthers


Det ble atter en tung dag på jobben for New York Rangers natt til fredag, da Mats Zuccarello & Co måtte konstantere det fjerde strake nederlaget med 2-4 mot Columbus Blue Jackets. Rangers lå under 0-3 etter bare 11 minutters spill.

Da hjalp det lite at nordmannen var nest sist på 2-3 reduseringen, og samtidig noterte seg for sesongens 21. poeng. Dan Girardi satte inn scoringen som ga Rangers fornyet håp snaue ti minutter før slutt.

New York Rangers får mulighet til å reise kjerringa allerede natt til mandag når Calgary Flames kommer til Madison Square Garden.


Florida Panthers - Washington Capitals

Washington står med tre strake seiere, og jeg gjør unna å nevne Alex Ovechkin umiddelbart etter mannens fire scoringer mot Tampa tirsdag. 

Dette er atter to tidligere divisjonskolleger som har blitt adskilt av reorganiseringen, men den gang da var det som regel Capitals som pleide å dominere dette oppgjøret. Dessverre for Florida-fansen er det fremdeles kvalitetsforskjell disse lagene imellom. Panthers har hatt en brukbar start på inneværende måned (3-2), men truer egentlig ikke play-off kobbelet

Kvalitetsspillere som Kris Versteeg har fått lov til å forlate klubben mens de selv er ranket som nummer 29 både med henblikk på scoringer pr kamp og målforskjell. Det beste tegnet på at de sliter offensivt, er at Scottie Upshall leder scoringsstatikken - hvis spiller som i løpet av sin 10 år lange NHL-karriere aldri har plukket mer enn 32 poeng i én og samme sesong. 

Hva verre er; kun Upshall og tidligere Capital-spiller Tomas Fleischmann leverer ikke mer enn ett poeng i annenhver kamp. Caps er et ustabilt lag, men skal ha tilstrekkelig skyts til å gjøre av med Panthers.

Beste Spill:

Sats på at Washington Capitals vinner til 2.30 i odds