NHL, Tippetips: Zuccarellos Rangers knebler Jets!


New York Rangers vs Winnipeg Jets

Etter å ha levert en av sesongens beste forestillinger i seieren over Vancouver lørdag, må New York Rangers atter igjen hente frem storspillet. Natt til tirsdag venter nemlig sterke Winnipeg Jets hjemme i Madison Square Garden.

Claude Noël bør komme til torgs med et godt motivert Jets, etter at laget gjorde en slett figur i tapet mot Philadelphia sist. At laget ikke var mer frempå - til tross for at de havnet under i første spilleminutt - var skuffende å registrere. 

Bredden i Rangers-stallen begynner å gjøre seg gjeldende. Spesielt på vingene, hvor bidragene fra Carl Hagelin og Mats Zuccarello understreker nettopp dét. Duoens repertoar gjør dem i stand til å bidra i førsterekkene eller å rotere i overtallsspill. Nordmannen Zuccarello står med fem poeng i løpet av sine fem seneste kamper, noe som gjør ham til formspilleren å se opp for. 

En frisk og rask stall gjør at New York kanskje er i stand til å leve opp til forhåndstipsene før sesongen? Sats på Rangers til 1.90 i odds. 


Los Angeles Kings vs St Louis Blues

St Louis' fem strake kamper ble effektivt stoppet av San Jose fredag. The Blues' tur til vestkysten tegner ikke til å bli enklere. Et annet godt mannskap venter i form av Los Angeles Kings. 

Det er trolig et bra tidspunkt å møte LA på hjemme på Staples Centre. Kings står nemlig med tre strake nederlag, mens kun én av lagets fem seneste har endt med seier. 

Offensivt har laget nok en gang gått helt i frø. Selv om Ben Scrivens og forsvaret er det minst generøse i hele Western Conference er LA langt bak lag som St Louis med henblikk på scoringer. At kan vel og merke snu seg - spesielt ved hjelp av hardtarbeidende Anze Kopitar og Mike Richards. 

I Blues-trøya virker ikke Alexander Steen å slakke på farten med det første. Spilleren står med formidable 20 scoringer på 25 kamper, mens Vladimir Tasarenko og Jaden Schwartz er andre gode spillere i et talentfullt, ungdommelig lag. 

Disse lagene gjorde opp seg imellom i en svært jevnspilt playoff i 2013. Ingenting tyder på at nattens kamp vil bli mindre jevn. Jeg mener uavgjort er en reell mulighet, selv om 2.50 i odds er bra betalt for at LA snur skuta. 

Beste Spill: Sats på at New York Rangers vinner til 1.90 i odds