NHL, Tippetips: Zuccarellos Rangers får det tøft mot Pittsburgh!


Mats Zuccarello markerte sin NHL-kamp nummer 100 med straffescoring. Selv om New York Rangers-spilleren ikke maktet å notere seg for verken mål eller assist i ordinær spilletid, var nordmannen så visst delaktig i seieren.

Stillingen var 3-3 etter 60+5 minutter i nattens oppgjør mot Calgary Flames, hjemme i Madison Square Garden. Zuccarello ble plukket ut som førstemann da kampen skulle avgjøres på straffeslag. Fulltrefferen var Zuccarellos sjuende på tretten straffeslag – en statistikk som på alle måter lar seg høre i NHL.

 

New York Rangers 2.75, Uavgjort 3.70, Pittsburgh Penguins 2.30

5-1 seieren over Pittsburgh Penguins skulle liksom signalisere starten på New York Rangers' sesong. I stedet har Rangers gått hen å vunnet kun tre av sine etterfølgende 11 hjemmekamper. 

Det vil i tillegg være rimelig å anta at med over $30 millioner av Penguins' lønnsbudsjett utilgjengelig, vil Dan Bylsmas mannskap være overkommelig motstand. Likevel fortsetter de å vinne, og jakter nå sin femte strake seier natt til torsdag. Sidney Crosby står med poeng i syv strake kamper, hvis angrepsrekke gjør det vanskelig å tøyle gjestene. Chris Kunitz er den perfekte partneren til Nummer 87, og sammen har de sørget for en tredjedel av lagets scoringer. 

Selv om angripere som Evgeni Malkin og James Neal ikke blir å finne i aksjon, er det prestasjonene defensivt som har vært mest imponerende. Av spillerne som tar isen i kveld, har kun Matt Niskanen en hel NHL-sesong bak seg. Kris Letang er det seneste fraværet, noe som vil påvirke lagets overtallsspill. 

Kun Buffalo har funnet målet sjeldnere i spill 5 mot 5 enn New York Rangers. Vertene sliter med selvtilliten, og ikke minst spilleflyten. Altfor ofte stoppes angrepene av motstanderen, men nøkkelen ligger i hurtigheten som de tross alt besitter. Glem Penguins' lange skadeliste. Med nåværende formkurve er de flott priset med 2.30 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Pittsburgh Penguins vinner til 2.30 i odds