NHL, Tippetips: Zuccarello og Rangers slår Islanders!


New York Rangers - New York Islanders

Det er nok et New York-oppgjør natt til lørdag, når Islanders og Rangers - begge i poengnød - møtes i Eastern Conference.

Det er betyr på ingen måte at lagenes sesong har forløpt på identisk vis. Blueshirts har kanskje slitt hittil, mens Islanders har vært i fritt fall de siste par ukene. Vertene kan nemlig kun skilte med én seier på de 14 seneste kampene. 

Slikt får en til å undres over hvor mye lenger trener Jack Capuano blir sittende i sjefsstolen. Han fikk laget til å spille underholdende hockey i fjorårssesongen, og minnene om play-off deltagelsen må være hva som holder ham i jobben for øyeblikket. 

Evgeni Nabokovs skadecomeback har kanskje overraskende vært årsaken til den siste tids bedring, selv om angrepet har vært så fraværende at selv ikke førstnevntes innsats har holdt til seier. 

Rangers maktet nesten å gjøre av med Pittsburgh onsdag, men måtte til slutt gi tapt. Mats Zuccarello kunne bokføre nye solide to poeng i den kampen, mens laget som sådan scoret tre mål i den andre kampen på rad, hvis prestasjon kun har forekommet tre ganger denne sesongen. 

Så ustabile som de har vært på Madison Square Garden til tross; dersom de kan holde nivå som i forrige kamp, kan Rangers klare å vinne med -1.5 i handicap til 2.65 i odds. 

Beste Spill: Sats på New York Rangers med -1.5 i handicap til 2.65 i odds