NHL, Tippetips: Zuccarello med tap, mens Tampa Bay slår Blue Jackets!


Det var skikkelig blåmandag for Zuccarello da New York Rangers måtte se seg slått 2-5 av Winnipeg Jets hjemme på Madison Square Garden. Nordmannen selv ga hjemmelaget en drømmestart med scoring allerede før det stod tre minutter på uret.

To kjappe nettkjenninger i andreperioden snudde kampen i favør av Jets. Selv om Rangers utlignet på tampen av samme periode, satte Jets likevel inn tre scoringer i 3. periode.

New York Rangers og Zuccarello er tilbake i aksjon igjen natt til fredag. Da venter borteoppgjør mot Buffalo Sabres!

Columbus Blue Jackets vs Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning tar turen til Columbus tirsdag kveld etter kun å ha tapt én kamp mot et lag under på tabellen denne sesongen. Jeg velger således å satse på at trenden fortsetter.

Gjestene står med fire strake tap, men hadde tross alt 6-2-1 å vise til før et ekstremt vanskelig kampprogram. Etter å ha gått hele november uten å vinne en eneste kamp, er Blue Jackets divisjonens Prügelknaben. 

Ryan Johansen står bokført med fire scoringer og seks poeng i løpet av sine fire kamper, noe som også gjør ham til Jackets' poengkonge. Trenerne har på alle måter utvist tålmodighet med mannen som var fjerdevalg i draften i 2010. Nå synes han å være klar til å ta ansvar for laget! Prestasjonene hans har vært høyst verdsatt i fravær av Columbus' tre av de fire høyest gasjerte angripere: Nathan Horton og Marian Gaborik er fremdeles på sidelinja, mens Brandon Dubinsky - hvis spiller leverte godt i sesonginnledningen - er tilbake på isen. 

Vezina Trophy-mester Sergei Bobrovsky har vært en monumental skuffelse med 2.81 scoringer mot fjorårets formidable 2.00. Jeg ønsker også å fremheve lagets seks forsvarsspillere som svake. Oddsen er noen lunde jevnt fordelt på disse lagene, men jeg velger meg likevel Tampa Bay til 2.45 i odds. 

Beste Spill: Sats på Tampa Bay Lightning til 2.45 i odds