NHL, Tippetips: Zuccarello med ny målgivende, og Jets vinner!


Mats Zuccarellos pangsesong ser ikke ut til å være på hell. 26-åringen sørget blant annet for en ny målgivende pasning, da lagkamerat Derick Brassard satte inn 3-0 i første periode.

Rivalene Philadelphia Flyers maktet kun å pynte på resultatet i den avsluttende perioden, og Rangers gikk dermed seirende ut med 4-1. 

Hittil denne sesongen har nordmannen 11 mål og 22 målgivende pasninger.

New York Rangers er i aksjon igjen allerede natt til onsdag, når Tampa Bay Lightning kommer til "The Big Apple"


Winnipeg Jets 2.55, Uavgjort 3.85, Phoenix Coyotes 2.40

Winnipeg Jets stiller med ny hovedtrener i form av tidligere Carolina - og Torontos Paul Maurice. En kjapp avskjed og like rask ansettelse fant sted søndag, da fem strake tap satte punktum for Claude Noels trenergjerning i Jets.

Maurice vil trolig se på åpningskampen mot Phoenix som en høyst overkommelig oppgave; Coyotes har nemlig ikke hatt det lett den siste tiden, og kun vunnet tre av sine 13 seneste oppgjør. Formen på bortebane har i tillegg vært alt annet enn stabil denne sesongen. Etter å ha takket farvel til en høyst talentfull gjeng i Magnitogorsk, har hjemmelagets nye trener en rekke offensive kvalitetsspillere til rådighet også i Jets. Evander Kane kan meget vel være tilbake i folden, mens Bryan Little opplever sin beste sesong med god klaring. 

Ingen av disse klubbene har vært særlig overbevisende i det defensive spillet, ettersom begge lagene i snitt har sluppet inn tre baklengs pr kamp. Ingenting tyder på at så vil endre seg med det første. Å koste på fremover er trolig den beste strategien her, og en fartsfylt og fysisk kamp bør kunne borge for rikelig med scoriner. Over 5.5 mål er priset til 1.88 i odds. 

Jets hadde behov for nye impulser, og trenerskiftet kan være akkurat hva de trenger. Her er det verdt å satse på Winnipeg!

Beste Spill: Winnipeg Jets to win at 2.45.