NHL, Tippetips : Zuccarello matchvinner, og sats på Maple Leafs!


Mats Zuccarello ble matchvinner for New York Rangers i oppgjøret mot Detroit Red Wings natt til fredag. 

Nordmannens fulltreffer i tredje periode var kampens eneste, og 26-åringen står med 12 mål og 22 målgivende så langt denne sesongen. 

Selv om Zuccarello har Brad Richards foran seg på poengoversikten i Rangers, har hatt slått Espen Shampo Knutsens gamle scoringsrekord - 11 mål i én og samme sesong. 

New York Rangers er i aksjon igjen allerede i kveldens kamp mot Ottawa Senators!


Toronto-Montreal

Air Canada Centre-publikummet vil gjøre sitt til å sette en støkk i Montreal, i gjestenes første besøk denne sesongen. De trofaste på tribunene vil naturlig nok også ønske å heie frem Leafs til sin fjerde strake seier. 

Canadas to "Original Six"-klubber har møtt hverandre to ganger i Montreal hittil, og Canadiens satser på å beholde sin seks poengs ledelse de har på rivalene. 

Laget kommer ferskt fra en underlig seier over Ottawa, hvor de ble forært en tidlig 3-0 ledelse for deretter å vinne i spilleforlengelsen. Jeg vil hevde at det er knyttet en rekke spørsmålstegn til begge disse lagene med henblikk på om de er seriøse utfordrere. 

Torontos angrepsrekke bestående av Phil Kessel, Tyler Bozak og James van Riemsdyk har fungert ypperlig, og skal også gis æren for lagets seiersrekke. Det faktum at de har sluppet inn 31 baklengs på åtte kamper i 2014 er derimot ikke lystig lesning. 

Nevnte til tross; 2.45 i odds for hjemmeseier er bra betalt!

Beste Spill: Sats på Toronto til 2.45 i odds