NHL, Tippetips: Winnipeg vinner enkelt mot Islanders!


Sett pengene på at Winnipeg Jets fortsetter seiersmarsjen mot Islanders, mener Mike Fuller...


Winnipeg Jets 2.00, Uavgjort 3.90, New York Islanders 3.20

To uker hvile har ikke påvirket Paul Maurice' snuoperasjon i Winnipeg. Seiere over Phoenix og Nashville bekrefter at Jets fremdeles er på riktig spor.

Seiersrekken har kommet etter at lagets nye trener ble ansatt, og i skrivende stund kan de skilte med minst ett poeng fra hver av de syv foregående kampene.

Long Island-klubbens utsikter er imidlertid langt mer dystre, takket være to gevinster på de 12 seneste kampene. De fleste av tapene har til alt overmål vært av det stygge slaget. 15 baklengs på de tre nyligste kampene er fasiten, og laget synes ganske enkelt ikke å lære av feilene de gjør i egen sone. 

John Tavares retur etter OL var et stort slag for Islanders. Spilleren er så viktig, at lagets teoretiske muligheter til play-off spill trolig forsvant sammen med Tavares' kneskade. Thomas Vanek har uttalt at han ikke akter å trekke seg, noe som gjør at vi kan forvente at østerrikeren er borte innen onsdag. Det er så visst ikke sikkert at han blir den eneste som forsvinner.

Selv om spillet på bortebane har vært en liten trøst for Islanders, vil de trolig ikke være i stand til å hanskes med et offensivt formlag som Jets. 

Beste Spill: Sats på at Winnipeg Jets vinner til 2.00 i odds