NHL, Tippetips: Surt tap for Zuccarello og Ducks fortsetter seiersmarsjen!


Mats Zuccarello ble vitne til at 1-0 ledelsen over Tampa Bay Lightning ble snudd til 1-2 i løpet av ni sekunder. Nordmannen hadde selv muligheter til å utligne i siste periode, men Tampa-målvakten Ben Bishop reddet forsøket. 

Zuccarello har spilt 47 NHL-kamper for Rangers denne sesongen, og notert seg for  11 mål og 22 assists i samme periode. 26-åringen og Rangers-kollegene får sjanse til å reise seg etter tapet allerede i hjemmeoppgjøret mot Detroit Red Wings natt til fredag. 

Anaheim Ducks 1.90, Uavgjort 3.95, Vancouver Canucks 3.45

Ducks har skaffet seg en luke i toppen av tabellen, og er samtidig i ferd med å sikre seg status som "uslåelige" med kun ett tap på sine 18 seneste kamper. Da angrepet sviktet søndag, sørget målvakten Jonas Hiller for å redde laget. Anaheim står nå med syv strake gevinster. 

For 10 dager siden sørget Vancouver for et underholdende oppgjør i Honda Center, da de tok kampen til ekstraomganger. Selv å finne målet tre ganger var utenom det vanlige, ettersom de i snitt har levert under to scoringer i bortekampene siden starten av desember. 

Forsvaret har vært en undervurdert del av Anaheim-suksessen denne sesongen, og det er faktisk et par navn som fortjener skryt; inkludert veteranen Francois Beauchemin, nykommer Hampus Lindholms smertefrie overgang til førstelaget og ikke minst: Cam Fowler som har tatt steget opp fra å være en habil allrounder til å være farlig i enhver situasjon. 

Man trenger ikke være rakettforsker når Ducks er i slik form som nå. Sats på hjemmeseier her! 

Beste Spill: Sats på Anaheim Ducks til 1.90 i odds