NHL, Tippetips: Selvsikre Philadelphia slår Washington


New York Rangers-Toronto

På overgangsvinduets siste dag, kan alt skje frem til kl 03.00 Eastern. Forhåpentligvis vil ikke omstendighetene rundt dette oppgjøret påvirkes drastisk. 

Rangers har vunnet begge møtene mot Toronto hittil denne sesongen, og hadde lett spill i 7-1 seieren for bare to måneder siden. Resultatet var på ingen måte flaks, ettersom New York-laget vant skuddstatistikken 50-26. Rangers tok i tillegg en tidlig ledelse, og tilbragte heller ikke i overkant mye tid i overtall.

Leafs sikret seg en super seier mot Chicago, men det er også den eneste gevinsten disse lagene har sikret seg etter OL-pausen. Det burde være rimelig å hevde at Leafs har hatt litt uflaks, selv om de ikke har gjort livet enklere for seg selv med svakt spill i egen sone.

Mats Zuccarello er ute med et brudd i hånda, hvis skade har holdt en av Rangers' beste spillere borte fra isen de siste ukene. Kaptein Ryan Callahan er på sin side involvert i knallharde kontraktsforhandlinger. Dersom vi skal tro ryktene, har han bedt om voldsomme summer tatt i betraktning scoringstørke.

Ettersom ingen av klubbene har overbevist etter OL-pausen, akter jeg å satse på uavgjort til 3.80 i odds.

 

Philadelphia-Washington

Et femte - og siste - møte mellom Metropolitan Division-rivalene går av stabelen natt til torsdag. Kampen har en ekstra dimensjon ved at kun to poeng skiller dem på tabellen.

De fire foregående oppgjørene har endt med to seiere til hvert av lagene, takket være en velfortjent 5-4 seier til Philadelphia søndag (etter spilleforlengelse). Tre av målene kom etter kombinasjoner fra Claude Giroux og Jakub Voracek, og Capitals er nødt til å tøyle denne duoen dersom de skal gjøre seg forhåpninger om poeng. Kimmo Timonen leverte tre målgivende, og hadde en sentral rolle å spille med henblikk på å flytte pucken i to overtallsperioder. 

Flyers forsterket blueline ytterligere tirsdag med en herremann som har blokkert flere skudd enn noen andre - Andrew MacDonald. Vi snakker om en god spiller som bringer noe bedre forsvarsspill til torgs enn Luke Schenn og Braydon Coburn representerer.

Philadelphias syv seiere på de 10 seneste kampene er faktisk best av samtlige lag i Eastern. I mine øyne ser de solide ut, men jeg tror det er noe friskt å satse på dem med handicap. 

Beste Spill: Sats på at Philadelphia Flyers vinner til 2.10 i odds