NHL, Tippetips: Scoringsvillige Sharks straffer Columbus


Columbus - San Jose

Til tross for klubbenes to ulike - men like fullt realistiske - målsetninger for sesongen, gjør lagenes formkurver dette til et meget interessant oppgjør.

Sharks' 3-2 seier forrige måned fremstår kanskje som en jevnspilt batalje. I realiteten derimot, dominerte de store deler av kampen - ved å holde pucken i offensiv sone - og vant skuddstatistikken 47-21.

Ikke bare et San Jose et av ligaens fem beste i undertall; de har i tillegg pådratt seg færre minutter i fryseboksen enn noe annet lag. Marc-Edouard Vlasic og Justin Braun er hardspillende karer på isen, men er begge disiplinerte.

Fremover på banen har de funnet målet 15 ganger på tre kamper den siste uka. Dersom Blue Jackets scorer kampens første mål, kan dette meget vel bli kamp til døra. Artem Anisimov har notert seg for seks scoringer iløpet av de syv seneste kampene, mens målvakten Sergei Bobrovsky kanskje har vært litt mer opptatt enn de skulle ønske.

Det er vanskelig å avskrive Columbus, men de har ikke vunnet mot mer enn ett playoff-lag. Jeg velger derfor å satse på San Jose til 2.40 i odds. 

Beste Spill: Sats på at San Jose Sharks vinner til 2.40 i odds