NHL, Tippetips: Sats på bortespesialisten Detroit i kveld!


New York Rangers tok sin fjerde seier i løpet av fem kamper med 4-3 i borteoppgjøret mot Tampa Bay Lightning sist. Mats Zuccarello hadde nok en god kamp, og noterte seg for hele tre poeng etter å ha ruslet poengløs av banen i de to seneste oppgjørene. 26-åringen kan nå smykke seg med tittelen poengkonge i Rangers, etter at klubbkollega Richards ikke leverte verken mål eller assists.

New York Rangers møter Florida Panthers kl 22.00 tirsdag!


Nashville - Detroit

Kveldens kamp er Detroits siste før onsdagens lenge etterlengtede klassikeren i Nashville. Etter tre seiere i løpet av sine fire nyligste, har de for alvor startet oppladningen.

Predators har også noe å bygge på etter at de satte punktum for fem strake kamper mot LA lørdag. Måten laget vant på var enda mer gledelig, ettersom Mike Fisher fant buret to ganger i løpet av kampens fire siste spilleminutter. Marek Mazanec overgikk seg selv mellom stengene i samme kamp, som han også gjorde i 2-0 seieren over Red Wings forrige måned. Det har vært sagt tidligere også, men Nashville  har vært strålende når de har hatt noe å forsvare. Ikke helt så når de har havnet bakpå; laget er nemlig seriens svakeste når de slipper inn først.

Detroit hadde behov for det offensive løftet som kom med kaptein Hernik Zetterbergs scoring i returen. Ikke bare er mannens målteft viktig, men også fordi laget sliter med en rekke skader på samme posisjon. Darren Helm og målvakten Jimmy Howard ligger an til å være tilbake. Problemene som Red Wings måtte ha erfart har ikke gjort altfor stor skade, og de er fortsatt NHLs beste bortelag. Laget synes i tillegg å være på oppadgående igjen, så sats på Detroit her!

Beste Spill: Sats på at Detroit Red Wings vinner til 2.60 i odds