NHL, Tippetips: Red Wings vs Devils og Zuccarello overbeviser for Rangers!


Mats Zuccarello fortsetter å briljere i NHL. I natt noterte nordmannen seg for scoring i sin andre kamp på rad, og hadde i tillegg målgivende ved Brad Richards' 2-0-scoring midtveis i tredjeperioden.

Zuccarello fikk drøye 17 minutter på isen, og hadde totalt fire skudd på mål. New York Rangers møter New Jersey Devils natt til søndag kl. 00.35 norsk tid!


New Jersey Devils vs Detroit Red Wings

Etter å ha sluppet inn baklengs i siste spilleminutt, før de deretter endte med straffeslag mot Montreal onsdag, vil New Jersey ønsker å bedre statistikken (2-5) mot Detroit i kveld.

3-6 tap mot Philadelphia satte punktum for Red Wings' fire strake seiere, selv om laget riktignok fortsatt holder koken offensivt med 21 scoringer i samme periode. Scoringsevnene har fortsatt til tross for skader på Pavel Datsyuk og Henrik Zetterberg.

Det ligger an til et relativt jevnspilt oppgjør mot the Devils, tatt i betraktning at gjestene må klare seg uten kaptein Bryce Salvador og Adam Larsson.

Reserve-målvakt Jonas Gustavsson har faktisk flere seiere for Wings enn hva Jimmy Howard kan skilte med, til tross for ni kamper mot sistnevntes 20. Svensken, med klengenavnet "The Monster", har fortsatt til gode å tape i ordinær spilletid. Detroit er priset generøst med 2.60 i odds - især sett i lys av lagets fremragende prestasjoner på bortebane denne sesongen. 

Anaheim Ducks møter Chicago Blackhawks i kveld. Ducks har stagnert noe etter å ha tapt mot noen av deres argeste rivaler. De kan således trenge påfyll av selvtillit, noe man gjerne får ved å slå et annet topplag. 

Chicago inntok tabelledelsen etter seks strake seiere på bortebane, men tapte mot Dallas i returen til United Center tirsdag. Torsdag ventet Minnesota. 

Patrick Kane har vært nøkkelen offensivt, og han har da heller ikke gått poengløs av banen mer enn ved to anledninger i løpet av november. Av andre ting å glede seg over; Brandon Saads utvikling og forsvarer Duncan Keiths produktivitet. 

En stor overraskelse hva angår Chicago - spesielt siden de var så gode forrige sesong - er deres grusomt svake spill i undertalltall (67.6% på hjemmebane). Heldigvis har de tilbragt mindre tid i undertall enn noen annen klubb, noe som maskere problemet.

Anaheim er så vidt høyt priset at det er fristende å satse på dem. De er uansett ikke like dominerende på bortebane sammenlignet med foran eget publikum. Jeg satser derfor på Blackhawks med -1.5 i handicap til 2.55 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Detroit Red Wings vinner til 2.60 i odds