NHL, Tippetips: Poengløs Zuccarello og Pittsburgh vinner søndag!


Nattens borteoppgjør mot Toronto Maple Leafs var på alle måter atypisk for New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen. Nordmannen gikk av isen uten poeng, mens Rangers kunne bokføre imponerende 7-1 natt til søndag.

26-åringen er fremdeles klubbens poengkonge (30), men flere andre spillere fikk anledning til å knipe innpå.

Zuccarello får anledning til å øke poengbeholdningen allerede natt til tirsdag, når New York Rangers ønsker Columbus Blue Jackets velkommen til Madison Square Garden.

Pittsburgh-Winnipeg

Det fremskutte oppgjøret inkluderer favoritten (7.00) til Stanley Cup-trofeet Pittsburgh og gjestene Winnipeg Jets. Sistnevnte kommer ferskt fra 1-4 tap mot Easterns godtgående Boston Bruins. 

Å flytte James Neal inn i rekka med Sidney Crosby og Chris Kunitz har vist seg som et smart trekk. Trioen har sammenlagt notert seg for 20 poeng i løpet av de tre seneste kampene. 

Jussi Jokinens andrerekke bidrar med supplerende mål, men lite annet. Tross alt, laget er så godt offensivt at det egentlig ikke betyr noe. Likeledes er de hensynsløse i overtall, og solide i undertall. 

Jets har sluppet inn fire baklengs i hver av sine to siste kamper, og det er vanskelig å se dem rette opp i det svake defensive spillet uten målvakten Al Montoyas bidrag. Slike oppvisninger som han vartet opp med i klubbens tre seiere på rappen ved årsskiftet. 

Jeg har blitt lurt til å satse på Winnipeg ved en rekke anledninger denne sesongen, så jeg akter ikke å satse på at overrasker her.

Beste Spill: Sats på at Pittsburgh tar sin 12. strake hjemmeseier