NHL, Tippetips: Pittsburgh setter Flyers på plass!


Pittsburgh Penguins‬ 2.05, ‪Philadelphia Flyers 3.10

Tre av fire første-runde-alternativer er mulig for disse to klubbene - inkludert å møte hverandre. Med så vel historikk som ondt blod som ingredienser, er det i sannhet en besnærende tanke. 

Dersom Philadelphia skulle stikke av med seieren før kampen eventuelt må avgjøres ved straffeslag, forsvinner muligheten for at Penguis og Flyers møtes. Men, ettersom de har gått seirende ut av de seneste bataljene, lar de seg sikkert ikke avskrekke av utsiktene til å møte Penguins over syv kamper.

Å kjempe Pittsburgh ut av stilen er hva det handler om her. Og selv om Craig Berubes' Flyers ikke er fullt så hardtarbeidene og tøftspillende som under forgjengeren Peter Laiolette, har taktikken hans fungert ypperlig i de innbyrdes møtene i 2014 - i tillegg til da han var assistenttrener tilbake i 2012.

Hva som kan være grunnlag for bekymring for Philadelphia-fansen, er at laget står med tre gevinster på sine 10 seneste kamper. Ingen av seirene har kommet mot playoff-motstand, men formkurver er irrelevante når det er snakk om rivaler som møtes. Penguins har heller ikke briljert den seneste tiden, selv om et par overbevisende seire garantert har løftet moralen. Skadelisten er på bedringens vei, og de kunne sågar ønske Kris Letang tilbake fra slag tidligere denne uken. Det betyr at de stadig vekk blir farligere i overtallsspill.

Kun to lag kan vise til bedre hjemmestatistikk enn Pittsburgh. 2.05 i odds er således som forventet her.

Beste Spill: Sats på at Pittsburg Penguins vinner til 2.05 i odds