NHL, Tippetips: Philadelphia setter Predators' nye målvakt på prøve!


Philadelphia-Nashville

Philadelphia Flyers' status på ubeseiret på hjemmebane fikk sitt endelig lørdag. De får imidlertid en god mulighet til å komme tilbake på vinnersporet når Predators kommer på besøk. Gjestene har nemlig kun vunnet én eneste kamp på bortebane siden starten av desember.

I forkant av Philadelphias glipptak, hadde ikke Flyers tapt på en måned. Hver av helgens to tap kunne vel og merke gått i deres favør, og for øyeblikket leder Claude Giroux en angrepsrekke som stadig får bedre selvtillit. Derfor tror jeg også de vinner i kveld. 

Som et av de mest kampvillige lagene i serien, har Nashvilles - og trener Barry Trotz' - varemerke: Forsvarsspill, overraskende forsvunnet som dugg for solid. Kun Edmonton har svakere målforskjell i spill fem-mot-fem. Lagets manglende evne til å kontrollere pucken har ført til problemer så vel defensivt som fremover på banen. 

Grep har allerede blitt tatt. Etter at klubben allerede har hentet en ny målvakt, ligger det an til at Devan Dubnyk kan få mulighet allerede i kveld, etter overgangen fra Edmonton. 

Dubnyk vil garantert være fornøyd med å spille for en klubb som historisk (for all del i mindre grad denne sesongen) har hatt fokus på defensiv organisering. Den nye målvakten vil uansett være en oppgradering mellom stengene sammenlignet med Carter Hutton eller Marek Mazanec. Pekka Rinna er fremdeles ikke tilgjengelig for spill. 

Kun en strålende Dubnyk-debut kan gjøre at dette går Predators vei. Sats derfor på Philadelhia med -1.5 i handicap heller enn å stole på Nashvilles nyervervelse. 

Beste Spill: Sats på at Philadelphia Flyers vinner med -1.5 i handicap til 2.75 i odds