NHL, Tippetips: Philadelphia fikser Phoenix Coyotes!


Mats Zuccarello Aasen har vært i vinden denne sesongen. Nordmannen overtok nylig som poengkonge i New York Rangers. Natt til lørdag satte 26-åringen inn sitt 10. mål for sesongen, og serverte samtidig lagkamerat Ryan McDonaugh. Zuccarellos sterke innsats til tross, New York Rangers måtte tåle 2-5 tap mot Pittsburgh Penguins. 

Rangers får mulighet til å reise kjerringa allerede natt til søndag, i borteoppgjøret mot Toronto Maple Leafs.


Phoenix-Philadelphia

Selv om Philadelphia Flyers startet 2014 med et tap, var det kun lagets andre nederlag på de åtte seneste. Klubben har i det hele tatt gjort sine saker meget godt i Metro Division.

Jeg har tro på mulighetene for at de slår tilbake mot Phoenix allerede i kveld, etter å ha sett Coyotes tape 0-2 hjemme mot Columbus torsdag. Legg til at de kommende Arizona Coyotes kun har to seiere på sine ni ferskeste kamper, og Philly ser plutselig meget sterke ut. 

Dave Tippett har sett laget tape flere kamper på overtid enn andre i Western. I forkant av forrige kamp, hadde de tapt seks strake på overtid, noe som kanskje indikerer at de ikke er i stand til å holde et jevnt, høyt nivå i 60 minutter.

For å gjøre vondt verre for Phoenix; Lagets nøkkelspiller Oliver Ekman-Larsson synes å gå glipp av denne kampen i tillegg til Zbynek Michalek. Sistnevntes fravær legger ytterligere ansvar på Keith Yandles skuldre - en rolle han meget vel kan like. 

Det holder uansett ikke, og jeg forventer at Philadelphia stikker av med alle poengene.

Beste Spill: Sats på at Philadelphia Flyers vinner til 2.90 i odds