NHL, Tippetips: Penguins vil briljere offensivt mot Kings!


LA Kings skal få problemer med å tøyle Pittsburgh Penguins i kveldens kamp, mener Unibets NHL-ekspert Mike Fuller...

Colorado Avalanche 2.05, Uavgjort 3.80, Minnesota Wild 3.15

Det har vært klar en god stund allerede, at disse lagene ligger i direkte konkurranse i Central Division. I skrivende stund er det imidlertid Avalanche som har et syv poengs forsprang, og hele tre kamper mindre spilt.

Laget har notert seg for nøyaktig syv poeng i løpet av fire kamper mot Minnesota, noe som gjør at den innbyrdes statistikken kan vise seg avgjørende. Januar har i det hele tatt fart pent med Colorado. Tilbake etter skade er Zach Parise, en spiller som kan sette fart i hele laget, og han blir ekstra viktig i kaptein Mikku Koivus skadefravær. Parise og Jason Pominville tegnet seg totalt for fem poeng i den imponerende seieren over Anaheim tirsdag. 

Det var kun fjerde gang denne sesongen at de har slått et lag som kjemper om playoff-spill på bortebane; kun Buffalo har scoret færre mål når på reisefot, men dersom nåværende formkurve holder seg er det kun et tidsspørsmål før det endrer seg. Med Josh Harding ute, har Nicklas Backström allerede forspilt sine sjanser til å gjenerobre en plass. Darcy Kuemper har spilt bak en sterk forsvarsrekke, men møter hard motstand i form av Semyon Varmalov her.

Jeg vil våge å hevde at det er muligheter for at vi kan få se uavgjort til 3.80 i dette oppgjøret. Minnesota gjorde sine saker bra i forrige uke, og 2.05 på Avalanche er således noe snaut. 

Best Bet: Pittsburgh Penguins to win at 2.50.