NHL, Tippetips: New Jersey Devils kan gi Washington problemer!


New Jersey-Washington

Washington Capitals kan meget vel befinne seg på bunn i Metropolitian Division i nærmeste fremtid, dersom de ikke finner tilbake til vinnersporet. De seks seneste har nemlig endt uten seier.

New Jersey har allerede gått forbi på tabellen, og i tillegg knepet poeng i samtlige - foruten ett - av sine 10 seneste oppgjør på Prudental Center. Sjokkseieren 7-1 mot St Louis tidligere denne uken er klubbens beste resultat denne sesongen. 

Hvorvidt Alex Ovechkin blir å finne i aksjon i kveld, er en avgjørelse som blir tatt like før kampstart. Han er fremdeles seriens mestscorende med 35 mål. Det er 22 mer enn noen av lagkameratene. 

I lagets seks kamper uten seier, har Capitals funnet motstanderens mål mer enn én gang kun ved én anledning. Det er således ikke et ideelt tidspunkt å måtte klare seg uten mannen som har sørget for 25% av scoringene på. 

De møter i tillegg NHLs tredje beste forsvar her, og ikke noe annet lag slipper motstanderen til færre skuddforsøk enn New Jersey. Bluelinen er drillet godt, men er kanskje altfor konservative til tider. Karer som Andy Greene og kaptein Bryce Salvador er i sannhet vanskelige herremenn å møte. 

Det er en enkel beslutning å gå for Devils her! 

Beste Spill: Sats på New Jersey Devils til 2.20 i odds