NHL, TIppetips: Nashville Predators gjør rent bord i Arizona!


 Arizona Coyotes 4.15, Uavgjort 4.00Nashville Predators 1.75

Det er i sannhet spennende tider i Nashville, hvor laget står med seks strake tap og har ramlet ned fra 1. plassen. 

Heldigvis for gjestene, fremstår Coyotes som det perfekte byttet - hvis lag kun har vunnet én av sine 12 nyligste kamper, hvis kamprekke strekker seg tilbake til 10. februar. 

Arizona kan i tillegg offisielt være ute av kampen om playoff-spill iløpet av få dager. Klubben hadde allerede begrensede alternativer, men må nå også klare seg uten Keith Yandle og Antoine Vermette. Det betyr at en rekke førstereisgutter skal tette hullene i startoppstillingen. 

Særlig hell på overgangsmarkedet har heller ikke Predators blitt til del. Cody Franson og Mike Santorelli er de fremste forsterkningene, men ingen av duoen har markert seg så langt. I hver av lagets seks seneste tap har de sluppet inn først, og deretter vært nødt til å jage. En god start på kampen - for en gangs skyld - vil være viktig for selvtilliten. 

Såfremt laget ikke leverer en overraskelse av de sjeldne, er det kun én mulig vinner av denne kampen. Sats på at Nashville setter punktum for sin nedadgående formkurve, og at de sikrer seg seieren på overbevisende måte. 

Beste Spill: 

Nashville Predators vinner med -1.5 i handicap - 2.60